Haberler

Kastamonu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahsin Babaş;

Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adayları arasında ismi geçen Belediye Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş, halkı mutlu edecek birçok projeyi gerçekleştireceklerini söyledi.

Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adayları arasında ismi geçen Belediye Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş, halkı mutlu edecek birçok projeyi gerçekleştireceklerini söyledi.

Babaş, Kastamonu Belediyesi olarak kısa, orta ve uzun vadeli çok sayıda projelerinin bulunduğunu ve ayrıca 30 yıllık master planları olduğunu belirterek önümüzdeki yerel seçimlerde yine Kastamonu Belediyesi'ne talip olduklarını belirtti.

Yerel Seçim takviminin işlemeye başlamasına rağmen Başkan Turhan Topçuoğlu'nun seçimle ilgili sessizliğini koruması, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kastamonu Belediye Başkan aday adaylığına adı geçenlerin sayısının da her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Kastamonu Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Belediye Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi olarak birçok başarılı hizmet ve projeler ortaya koyduklarını ifade ederek, önümüzdeki dönemde uygulamaya geçirmek üzere çok sayıda kısa, orta ve uzun vadeli projeleri bulunduğunu söyledi. Kısa vadeli projelerin bireyleri, orta vadeli projelerin toplumu, uzun vadeli projelerin de ülkeyi mutlu etmek amaçlı olduğunu belirten Babaş, bu kapsamda kendilerinin elinde 200'den fazla proje bulunduğunu ve bu projelerin de kısa, orta ve uzun vadeli projeler olduğunu ifade etti. Babaş, tüm hizmet ve projelerinde amaçlarının insanları mutlu etmek olduğunu söyleyerek, politikacılar ve kamu görevlileri başta olmak üzere herkesin görevinin insanların mutluluğu için çalışmak olması gerektiğini söyledi. Ayrıca Babaş, kendilerine fırsat verilmesi durumunda söz konusu projelerini hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Mevcut Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun halen görevinin başında olduğunu hatırlatan Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş, 30 Mart 2013 Mahalli İdareler Seçimlerinde Başkan Topçuoğlu'nun aday olup olmadığı yönünde bir açıklama yapmadıkça kendisinin Belediye Başkanlığı için konuşmasının doğru olmayacağını belirtti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Turhan Topçuoğlu Tahsin Babaş Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title