Haberler

Kaş Belediyesi meclis toplantısında 2021 bütçesi onaylandı

Güncelleme:

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Sütleğen Göleti, Kaş Balıkçı Barınağı ile ilçeye yapılacak yatırımları hızlandıracaklarını bildirdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Sütleğen Göleti, Kaş Balıkçı Barınağı ile ilçeye yapılacak yatırımları hızlandıracaklarını bildirdi.

Kaş Belediyesi ekim meclis toplantısı, Ulutaş'ın başkanlığında yapıldı.

İlçede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Ulutaş, Kaş'a güzel hizmetler getirme gayreti içinde olduklarını belirtti.

Ankara'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ettiğini anlatan Ulutaş, "İlçemizde devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Sütleğen Göleti, Kaş Balıkçı Barınağı gibi hizmetler ile ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili çalışmaları hızlandıracağız." dedi.

Toplantıda, Kaş koruma amaçlı imar planı değişikliği, Ahatlı ve Karadağ Mahallesi uygulama imar planı ile ilgili hazırlanan komisyon raporu, oy birliğiyle kabul edildi.

Ayrıca toplantıda yapılan oylamada, Kaş Belediyesinin 2021 mali yılı performans programı, bütçesi, bütçe kararnamesi ve gelir tarifeleri ile ilgili hazırlanan plan ve bütçe komisyonu raporu da onaylandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mutlu Ulutaş Ermenistan Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title