Haberler

Kaş Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Kaş Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Mutlu Ulutaş başkanlığında yapıldı.

Kaş Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Mutlu Ulutaş başkanlığında yapıldı.

Kaş Belediyesinin 2020 yılı faaliyet raporunun oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda Ulutaş, Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde çeşitli bakan ve bürokratlarla görüşmeler gerçekleştirdiğini dile getirdi.

İlçede yapılacak hizmetlerin takibi açısından çok verimli görüşmeler yaptığını anlatan Ulutaş, şunları kaydetti:

"Bizim açımızdan 2020 yılının verimli geçtiğini düşünüyoruz. İnşallah 2021 yılı da yapmayı düşündüğümüz projelerin, çalışmaların verimli olduğu bir yıl olur. Bundan sonraki süreçte de hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerin yapılmasıyla alakalı elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Kaş Belediyesi olarak, savaş kahramanlarının hatıralarını yaşatacak tasarım yarışması yaptık. Kaş tarihinde ilk olan bu tasarım yarışmasına 48 projenin gönderilmiş olması da mutluluk verici, rekor bir katılım oldu."

Meclis başkanlık divanı ve ihtisas komisyonu oluşturulduğu toplantıda, encümen üyeliğine İsmail Kavcar, Mazen Arıcan, plan ve bütçe komisyonuna Muammer Çetiner, Mazen Arıcan, Ali Arıtürk, imar komisyonuna ise Hüseyin Sertçelik, Hüseyin Balya, Cemil Tufan seçildi.

Toplantıda, belediyeye ait iktisadi işletmelerin fiyat tarifelerinin güncellenmesi konusu da görüşüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Mutlu Ulutaş AK Parti Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title