Haberler

Karşıyaka Yönetimi: Kurtuluş Savaşı Başlattık

Ptt 1'inci Lig'de eski futbolcu ve teknik adamların 1 milyon 70 bin TL'lik alacağını yatırıp transfer yasağını kaldırdıktan sonra yeni oyuncuların 9'una lisans çıkaran Karşıyaka yönetimi, kurtuluş savaşı başlattı.

Ptt 1'inci Lig'de eski futbolcu ve teknik adamların 1 milyon 70 bin TL'lik alacağını yatırıp transfer yasağını kaldırdıktan sonra yeni oyuncuların 9'una lisans çıkaran Karşıyaka yönetimi, kurtuluş savaşı başlattı. Kulübün resmi internet sitesinden, "Teknik Direktörümüz Yusuf Şimşek yönetimindeki takımımızla kurtuluş savaşımıza bugünden itibaren, tüm camiamız ile birlikte başlıyoruz" mesajını yayınlayan yönetim, futbolculara duyulan güvenin altını çizerken, "Yönetim kurulu ve sponsorumuz ile bu savaşı veren sadece bizler değiliz. Bu mücadele tüm Karşıyaka camiasının savaşıdır" ifadelerine yer verdi.

Yönetimin mesajı şöyle devam etti:

"1912 ruhunu hissetmemiz gereken bu günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bugün, baş kaldırı günüdür. Karşıyakalı büyüklerimizi, sponsorlarımızı, büyük cefakar Karşıyaka taraftarımızı kısacası camiamızın her ferdini bu mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Unutulmasın bu savaş bizlerin değil Karşıyakamızın mücadelesidir. Son olarak, yeşil-kırmızı renklere gönül vermiş tüm Karşıyakalıları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat ay yıldızı taşıma onuru verdiği, gurur ile taşıdığımız armamıza sahip çıkmaya davet ediyoruz."

YÖNETİM TERLEDİ

Sezon başında İstanbullu iş adamı Erdal Acar'ın da desteğiyle 17 milyon TL maliyetli bir kadro kurmasına rağmen PTT 1'inci Lig'de son sıraya demir atan Karşıyaka'da 29 Aralık'ta yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen yönetim, 3 haftada yoğun mesai harcadı. Sezon başındaki kadrodan 11 futbolcu ayrılırken, teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek'i getiren yönetim, 11 yeni isimle anlaştı. Erdal Acar'dan beklenen desteğin gelmemesi üzerine ellerini ceplerine atan yöneticiler, 3 hafta içinde peşinat, futbolcu alacakları ve transfer yasağını kaldırmak için 3 milyon TL'ye yakın para ödemek zorunda kaldı.

SON TRANSFER ABDÜLHAMİT

Ara transferin hızlı takımlarından Karşıyaka, Balıkesirspor'dan ayrılan stoper Abdülhamit Yıldız'la da anlaştı. Daha önce Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Şanlıurfaspor'da oynayan 29 yaşında futbolcu takımla antrenmanlara başlarken, sözleşme imzalamasının ardından lisansının çıkarılacağı açıklandı. Yeni transferlerden Diarra, Can, Mustafa, Youssef, Şahin, Efe Halil, İbrahim Kaş, Kvesic ve Ömer Kandemir'in lisanslarını çıkaran yönetim, Ukraynalı orta saha oyuncusu Kovalchuk için Metalist Kharkiv'den evrak bekliyor.

Hırvat kaleci Marijan Antolovic'le görüşmelerin sürdüğü, her an imza atabileceği bildirildi. Bu arada sakatlıkları devam eden Gökhan ve Berkay Can'ın bu hafta Şanlıurfaspor deplasmanında da takımdaki yerlerini alamayacağı öğrenildi. Berkay Can'ın takıma dönüşünün 1 ayı bulabileceği belirtildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Şimşek Berkay Can Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title