Haberler

Karşıyaka'yı Yeni Transferler Taşıyor

Güncelleme:

Karşıyaka'nın ara transferde renklerine bağladığı 5 futbolcu, takıma büyük katkı sağladı.

Karşıyaka'nın ara transferde renklerine bağladığı 5 futbolcu, takıma büyük katkı sağladı.

Son 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik ve tartışmalı Orduspor yenilgisiyle geçen yeşil kırmızılı ekipte yeni isimlerden 4'ü attıkları gollerle takıma hayat verdi. Can Erdem Adanaspor deplasmanında galibiyet golüne imzasını koyarken Onur Alkan Orduspor, Cafercan Manisaspor karşısında ilk maçlarında fileleri sarstı. Ahmet Arı, Manisaspor derbisinde kaydettiği klas golle zafere katkı sağladı. Yenilerden Cenk Güvenç de son 4 maçta ilk 11'de forma giyerek defansta güven verdi.

Karşıyaka'da 5 isim de kadronun vazgeçilmesi olurken transferin son günlerinde takıma katılan Mehmet Çoğum, henüz hazır olmadığı için forma giyemedi.

Karşıyaka'da yenilerin gelişi, Caner, Ofoedu, Burak ve Hüseyin gibi isimleri kamçıladı. Caner sonradan oynuna dahil olduğu maçta Manisaspor, Burak, Şanlıurfaspor ağlarını sarstı. Yedek kalan Ofoedu, Manisaspor derbisinde oyuna girip yenik durumdaki takımı ateşledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manisaspor Karşıyaka Can Erdem Orduspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title