Haberler

Karşıyaka Protokolü Şehit Aileleri İle İftarda Biraraya Geldi

Güncelleme:

Karşıyaka Best Western Premier oteldeki iftarda, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemalettin Bozdağ, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Tersane Komutan Deniz Kıdemli Albay Korkut Şen, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Best Western Premier otelin sahibi Abdullah Savranoğlu eşleri ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne, şehit aileleri ile yakınları bir araya geldi.

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler tarafından İftar programından önce dua okundu.

İftardan sonra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır bir konuşma yaptı. Kaymakam Çalışır, İftara gönüllü olarak ev sahipliği yapan Karşıyaka Best Western Premier otelin sahibi Abdullah Savranoğlu ve eşine teşekkür ederek yaptığı konuşmada, günün 24 saatinde şehit ve gazi ailelerinin ve yakınlarının emrinde olduklarını belirterek şunları söyledi. "Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu güzel vatanı canıyla koruyarak bizlere emanet ettiler. Onun için bu toprakların kıymetini hep birlikte bileceğiz. Sizlerde şehit olmuş, bu mücadelede kahramanlık gösteren şehitlerin bize emanetisiniz. Hakkınızı hiç bir zaman ödeyemeyiz.Sizlerle zaman zaman beraber olmak, özellikle sizleri evlerinizde ziyaret ediyoruz.Ege Deniz Bölge Komutanımız, Müftümüz, Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımız ile sizleri evlerinizde ziyaret ettik. Emir ve isteklerinizi, ne zaman bir ihtiyacınız olursa kapımız herkese açık olduğu gibi sizlere daha fazla açık. Sizleri her zaman çaya, kahveye, sohbete de bekliyoruz."

İftarda Kaymakam Çalışır ve eşi şehit yakınlarını masalarında ziyaret etti,onlarla tek tek ilgilendi. Her hafta şehit ailelerini beraberindekiler ile ziyaret eden Kaymakam Çalışır ile şehit ailelerinin samimi sohbetleri dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Rıza Çalışır Karşıyaka Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
title