Haberler

Karşıyaka'dan Sancılı Start

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk yarıyı son sırada tamamlayan Karşıyaka, 2'nci yarının antrenmanlarına sıkıntılı başladı.

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk yarıyı son sırada tamamlayan Karşıyaka, 2'nci yarının antrenmanlarına sıkıntılı başladı.

Aghayev, İbricic ve Amisulashvili'nin ayrıldığı yeşil kırmızılı takımdan ayrılmaları beklenen diğer yabancılar Duric ile Fall, çalışmaya gelmedi. Yine takımla bağlarını koparmak üzere olan Engin Baytar, Mehmet Eren, Gökhan Ünal ve Çağlar Birinci de Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ilk idmanda yoktu.

İkinci yarı öncesi takımı çalıştırması için Yusuf Şimşek'le prensipte anlaşan Karşıyaka'yı antrenmana, olağanüstü kongre sürecinde eski yönetimle imzaladığı sözleşmesi henüz feshedilmeyen ve kulüpteki geleceği belirsiz olan Hüseyin Hamamcı çıkardı.

Karşıyaka'da 29 Aralık'ta göreve gelen yeni futbol şube yönetimi, İstanbul'da Erdal Acar ve Yusuf Şimşek'le bir araya gelerek mali konular, transferde gelecek-gidecek oyuncularla ilgili görüşme yaptı.

MUSTAFA YUVAYA DÖNDÜ

Karşıyaka, ara transferde daha önce prensip anlaşmasına vardığı Şanlıurfasporlu ön liberosu Mustafa Aşan'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon yeşil kırmızılı formayı giyen 27 yaşındaki Mustafa, yarım devrelik aranın ardından Karşıyaka'ya dönmüş oldu.

Bu arada Yusuf Şimşek'in transferde Yenal, Can, Ramazan gibi daha önceden de kulüpte forma giyen oyuncular ile Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemden Ahmet Aras, Erman Kılıç, Can Arat, Josip Kvesic, Ömer Kandemir ve Raish M'bolhi gibi futbolcularla ilgilendiği öğrenildi.

TARAFTARLARDAN ÜYELİK ÇIKIŞI

Karşıyaka Taraftarlar Derneği ise yönetim, divan, sicil ile denetim kurullarına yeni üyelerle ilgili çağrıda bulundu. Dernek, kulübe 21 Mayıs'taki olağan kongreden 29 Aralık'taki olağanüstü kongreye kadar üye yapılan kişilerden yeşil kırmızılılarla ilgisi olmayan isimlerin saptanarak üyelikten çıkartılmasını istedi.

Karşıyaka'ya 6 ayda 400'ün üzerinde yeni üye kaydı yapılmıştı. Yeni üyelerin oy kullandığı, oldukça çekişmeli geçen olağanüstü genel kurulda Mutlu Altuğ'u 6 oy farkla geçen Fatih Diniz, başkanlığa seçilmişti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Baytar Yusuf Şimşek Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title