Haberler

'Karşıt Görüş' Programında Sert 'Kabataş' Tartışması

Güncelleme:

Habertürk'te yayınlanan 'Karşıt Görüş' programında Balçiçek İlter'in konuğu olan Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginlik yarattı. Konuklar programı terk etti.

Habertürk'te yayınlanan 'Karşıt Görüş' programının konukları Enver Aysever, Koray Çalışkan, Kemal Öztürk, Ceren Kenar ve Halime Kökçe idi. Konuklar iç güvenlik paketi hakkında kendi düşüncelerini dile getirirken, Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginliğin artmasına neden oldu.

ENVER AYSEVER: YARGILANACAKSINIZ

Önce Ceren Kenar ile gerginlik yaşayan Aysever, daha sonra Halime Kökçe ve Balçiçek İlter'i hedef aldı. Gezi olaylarının dünyanın en barışçıl eylemi olduğunu söyleyen Enver Aysever, Gezi eylemleri sırasında yaşanan Kabataş olayını hatırlatarak "Kabataş yalanlarınızdan dolayı yargılanacaksınız" diyerek tansiyonu yükseltti.

"ALLAH SİZİN ELİNİZE DÜŞÜRMESİN"

Halime Kökçe daha fazla dayanamayarak "O kadının neler yaşadığını biliyor musunuz? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Çıkan yarım yamalak görüntülere inanıyorsunuz. Kadın konuştu, inanmadınız. O kadını dinleyenlerden biri bensem, diğeri de Balçiçek. Siz dediğiniz için yargılanacağız öyle mi? Allah sizin elinize düşürmesin. " dedi.

BALÇİÇEK RAHATSIZ OLDU

Balçiçek İlter ise, bu tartışmaların ardından "Enver Aysever kendi adıma şunu söyleyeceğim. Bu konuyu buraya getireceğini adım gibi de biliyordum. Onun için teşekkür ediyorum sana. Yapmamanı düşünürdüm yaptın ama beni de içine katarak! Hayatım boyunca bir daha bu konuyla ilgili konuşmadım. Çünkü yazı yazdım yeterli olduğunu düşündüm. Mesaj da attın destek de verdin bana. Bunu duyuralım buradan. Ben asla görüntü gördüğümü söylemedim. Ben Halime'nin de görüntü gördüğünü söylediğini hatırlamıyorum. Ve biz linç edildik Enver. " diyerek kendini savundu.

STÜDYOYU TERK ETTİLER

Tartışmanın ardından Halime Kökçe ile Kemal Öztürk stüdyoyu terk etti. Balçiçek İlter ise programı reklam arasına girerek bitirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Balçiçek Pamir Enver Aysever Habertürk Kabataş Medya Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (123)

hakan yilmazmobilWeb@haberler.com:

Bu enver kim ya. Kendini gazeteci zannediyor herhalde.gezinin bariscil bir eylem oldugunu soyleyen biriyse bu hainligin ta kendisi.orada oynanan oyunlari cocuklar bile farkina vardi hain enver daha bariscil diyor.enver senin gibileri istemiyoruz.

12
66
yanıtYanıtla
CAFE MANYA 40:

YA BU ENVER MANYAK YA. . . .

10
43
yanıtYanıtla
mahmut tuncerMobil-ANDROID:

Helal olsun enver ! Bu yaprıklarının hesabını verecekler !

42
4
yanıtYanıtla
KARDELEN:

Tebrikler Enver

36
9
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ENVEERR OĞLUM AKLINI BAŞINA TOPLA SAÇMALAYIP BAŞINA İŞ AÇMA KİMSEYİ KIŞKIRTMA HASSAS KONULARDA KESKİN KONUŞMA AKILLI OL AKILLI EĞER AKLIN VARSA TABİİ. . . .

7
37
yanıtYanıtla
İnfak:

Ne yani bizim yandaşları rezil etme kaçırtma seni döveriz mi diyosun.

yanıt1
yanıt1
AtyMobil-IOS:

Bu Enver harika ya

32
10
yanıtYanıtla
polatMobil-ANDROID:

Tam bir aniran esekkkkkkk.chp nin boruzani...,,,,,,

5
37
yanıtYanıtla
CANAN:

GÖRÜNTÜ YOK DİYE GERÇEK OLMADIĞINI SANMIYORUM BAZI SUÇLARIN BELGELERİ OLMASADA BİZ GERÇEKLERİ BİLİYORUZ AYSEVER ZATEN HÜKÜMET DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİRŞEY BİLMİYOR GÖZÜNÜ KİN BÜRÜMÜŞ

12
28
yanıtYanıtla
ERKAN:

SENİNDE YALAKLIK GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ KARDEŞ. ÇIKARIN NE BU İŞLERDEN BAKALIM.

yanıt1
yanıt0
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title