Haberler

Kars - Ters Yöne Giren Minibüs, Polis Memurunun Kullandığı Otomobille Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Ters yöne giren minibüs, polis memurunun kullandığı otomobille çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı Kars'ta ters yöne giren minibüsün ile çarpışan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü polis memuru Mesut Şimşek, eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken, Şimşek'in bir çocuğu da yaralandı.

Ters yöne giren minibüs, polis memurunun kullandığı otomobille çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Kars'ta ters yöne giren minibüsün ile çarpışan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü polis memuru Mesut Şimşek, eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken, Şimşek'in bir çocuğu da yaralandı.

Kaza Havalimanı Yolu Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde bugün akşam saatlerinde meydana geldi. 75 AK 816 plakalı minibüs Havalimanından şehir merkezine gelirken, henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçti ve polis memuru Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın Şimşek'in kullandığı otomobil, anayola çıkmak üzere olan Hakan Demir'in kullandığı 36 FN 890 plakalı araca çarptı. Kazada, Emniyet Müdürlüğü İş Güvenliği Biriminde görevli resmi kıyafetli polis memuru Mesut Şimşek otomobilde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar polis memurunun eşi Miyase Nehir Şimşek ile iki çocuğunu otomobilden çıkararak ambulansla hastaneye gönderdi. Otomobilde sıkışan polis memuru ise olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonrası araçtan çıkarılabildi. Yaralı Mesut Şimşek daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Mesut Şimşek ile eşi 35 yaşındaki Miyase Nehir Şimşek ile bir çocukları kaldırıldıkları Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdaheleye rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden, polis memuru, eşi ve oğlunun cezanesinin yarın düzenlenecek törenin ardından memleketi Ankara'ya gönderileceği öğrenildi. Kazadan sağ olarak kurtulan çiftin 7 yaşındaki çocukları E.S. Şimşek'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, kazanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Bazı polis memurlarının gözyaşlarını tutamadığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Şimşek Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (6)

ÇavuşoğlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah hepsine rahmet eylesin. Ailesi ve arkadaşlarına allah rahmet eylesin. Ters yonden gelen veya ne ise vicdani rahat edecekmi. Sag kalan oğlu ne yapacak, ne anne baba kaldi nede kardes. Basimiz sağolsun.

0
1
yanıtYanıtla
tayyarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
VatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ruhu şaad olsun.

0
0
yanıtYanıtla
kılıç:

mekanları cennet olur inşallah

0
0
yanıtYanıtla
İbrahim Makas:

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Sedat.....mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vefat eden Mesut kardeşimiz benim çocukluk arkadaşımdı,ara ara görüşürdük.Çok iyi bir adam mümin ve dosttu.Allah rahmet eylesin.Herkesin duasını beklerim Mesut için..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title