Haberler

Kardeş İlçe Eceabat'tan Gelen Misafirler Şahinbey'e Hayran Kaldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehitler diyarı Çanakkale'den gelen misafirlerine Gaziantep'in misafir perverliğini göstererek, ağırlayıp Şahinbey İlçesi'ndeki hizmetlerini gezdirdi.

Şahinbey Belediyesi'nin 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' Projesiyle kardeş ilçe belediyesi olan Çanakkale Eceabat İlçesinin Kaymakamı Turan Yılmaz, Çanakkale Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder, Eceabat İlçe Müftüsü Dr. Ahsan Kara, Kaymakam Adayı Ömer Ahmet Özdemir, Şahinbey Belediye Başkanının misafiri oldular.

Şahinbey Belediyesi'nin örnek projelerinden olan Sosyal Market, Hoş Geldin Bebek, Evlilik Okulu, Milli Mücadele Müzesi, Şehreküstü Konakları, Şıh Meydanı, sosyal tesisler, Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı ve görselliği ile göz kamaştıran Şelale Parkı gezerek incelemede bulundular. Gezi sırasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu da misafirlere eşlik etti.

Çanakkale Eceabat İlçe Kaymakamı Turan Yılmaz, Şahinbey'e yaptığı ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek, "Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği proje sayesinde Şahinbeyli gençler Eceabat İlçesini en yakından tanıyan gençler durumunda. Çünkü Şahinbey'den her gün bir uçak dolusu gencimiz tarihi yarım adaya gelerek, Çanakkale savaşlarının yaşandığı yerleri ziyarete diyorlar. Ayrıca Şahinbey Belediyemizin Eceabat İlçesi'nde yapmış olduğu çok güzel bir parkımız bulunuyor. Biz kardeş İlçe olarak, ilçemize yapılan güzel çalışmalardan dolayı teşekkür mahiyetinde Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun misafiri olduk. Yapılan çalışmaları yerinde gördük. Vatandaşların her alanda tüm ihtiyaçları düşünülmüş ve yapılarak hizmete sunulmuş. Çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Gazianteplilerin ve Şahinbeylilerin oldukça şanslı olduğunu belirten Çanakkale Eceabat Belediyesi Başkanı Adem Ejder, "Öncelikle şunu samimiyetle söylemeliyim ki, Şahinbeyliler, böyle bir belediye başkanına sahip oldukları için çok şanslılar. Çok çalışkan, dürüst ve hizmet aşkıyla yanan bir belediye başkanına sahipler. Bırakın Şahinbey'i, Eceabat'a dahi o bölgenin en güzel parkını yaptı. Allah ondan bin kere razı olsun. Şahinbey İlçesi'ndeki hizmetlerini de gezme ve inceleme fırsatı bulduk. Türkiye eşine az rastlanır projelere imza atmış. Bir belediye başkanı olarak Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun bu kadar başarılı olmasından gurur duydum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gaziantep Çanakkale Eceabat Yaşam Haberler

title