Haberler

Karavan Parka Gelen Gitmek İstemiyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Karadeniz’de tek olan Karavan Park’a 1-2 günlüğüne gelen turistler tatil sürelerini uzatıp en az 10 gün kalıyorlar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Karadeniz'de tek olan Karavan Park'a 1-2 günlüğüne gelen turistler tatil sürelerini uzatıp en az 10 gün kalıyorlar.

Doğupark alanında yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Karavan Parkı, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline geldi. Tesislerdeki hizmetten memnun kalan turistler tatil sürelerini uzatıyor.

YAVUZ: "1 GÜNLÜĞÜNE GELİP 10 GÜN KALIYORLAR"

Karavan Parkı'n turistlerin istediği konforda bir yer olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Karavan Parkı Tesis Müdürü Erdal Yavuz, "Karavan kampçıları karavanlarıyla, ayrıca çadırlarıyla da gelip burada konaklayabiliyorlar. Burada günübirlik ve aylık olarak konaklama yapabiliyorlar. Bu bölgede ve yakınlarında başka bir karavan park alanı yok. Onun için Samsun Karavan Parkı bölgede tek olarak hizmet veriyor. Parkımız Su Kayağı Merkezi ile aynı alan içersinde yer alıyor. Buraya gelen kampçılarımız burada 1-2 günlük konaklamak için plan yapıyorlar ama burayı gördükten sonra kararlarını değiştirerek 1 haftaya hatta 10 güne çıkartan misafirlerimiz oluyor" dedi.

Kampçılara elektrik ve su gibi imkanları da sağladıklarını ifade eden Yavuz, "Burası kampçılarımız istedikleri konforda bir yer. Kampçılarımız burada su kayağı yapma imkanları buluyorlar. Onun yanında aquapark ve havuzumuz var. Tabi bunlarda misafirlerimizin kamp sürelerini uzatmak için etken oluyor. Burada kampçılarımıza sağladığımız imkanlar ise elektrik, su, tuvaletlerimiz, duşlar hatta voleybol sahalarımızı bile kullanabiliyorlar. Son 2 seneye kadar yabancı turistlerimiz fazlaydı. Yine yabancı turistlerimiz geliyor ama son 1-2 yıldır yerli turistlerimizde gelmeye başladı. Daha önceden burada kalan kampçılar arkadaşlarına buradan memnun ayrıldıklarını belirterek tavsiye ediyorlar. Hatta bu yıl zaman zaman kapasitemizi aştığımız oldu. Geçen yıl 15 farklı ülkeden 350'nin üzerinde kampçı gelmişti. Bu yılda bu rakamı geçtik. Ayrıca bu sayıya yakın yerli kampçılarımızda oldu. Konaklama ücretlerimiz Türkiye'deki en uygun ücretlerdir. Karavan Kamp ücretimiz bir günlük 20 liradır. Buna iki kişi dahildir. Ondan sonra her bir kişi için liradır. Bunlara hizmetlerimiz ve imkanlarımız da dahildir" diye konuştu.

"15 GÜNLÜĞÜNE GELDİK 2 AYDIR BURADAYIZ"

Karavanı ile Ankara'dan Samsun'a ailesi ile birlikte 15-20 günlüğüne gelen fakat 2 aydır Karavan Park'ta kalan Bekir Yazıcı ise Samsun Karavan Park'ta huzur bulduklarını söyledi. Yazıcı, "Türkiye'nin çok ilini gezdim. Samsun'a 10 yıl önce gelmiştim. 10 yıl ile şimdiki zamanın arasında çok büyük bir fark gördüm. Buraya 15-20 günlük bir tatile gelmiştim fakat 2 aydır buradayım. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Burada gerçekten bir huzur ve ilgi var. Burada tatilimizi yapıyoruz. İnşallah uzun süre de kalacağız. Ayrıca burada çok güzel tesisler var. Burayı her gittiğimiz yerde arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Sakin, temiz ve huzurlu bir yer. Biz kampta başta huzur ve yönetim anlayışı istiyoruz. Bunların hepsi de burada var. Çok güzel bir kamp. Burayı herkese tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bekir Yazıcı Karadeniz Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title