Haberler

Vücudu bıçak izleriyle dolu! Kadının çığlıklarını duyan mahalleli hemen polisi aradı

Güncelleme:

Şişli'de, karı- koca kavgasında, kadının çığlıklarını duyan mahalleli hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadının vücudundaki yaraları görünce kocasını polis merkezine götürmek istedi. Bu esnada baygınlık geçiren koca, hastaneye götürüldü.

Şişli'de İran uyruklu karı kocanın kavgası mahalleliyi ayağa kaldırdı. Kadının çığlıkları üzerine mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verirken, kadının vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olduğu görüldü. Öfkeden çılgına dönen kadın gazetecilere saldırdı.

Olay, Şişli Meşrutiyet Mahallesi, Melek Sokak'ta sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İran uyruklu Narges S., kocasıyla evde tartışmaya başladı. Kadının çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadının vücudunun çeşitli yerlerinde hafif şekilde yaralar olduğunu gördü. Bunun üzerine ekipler, kadının kocasını ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürmek istedi. Adam o esnada baygınlık geçirerek yere yığıldı. Adama olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. İran uyruklu adam, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Kararı kocanın kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı

ÖFKEDEN ÇILGINA DÖNEN KADIN GAZETECİLERE SALDIRDI

Bir süre sonra polis eşliğinde evden çıkartılan Narges S. isimli İran uyruklu kadının vücudunun farklı yerlerinde bıçak izine benzer yaralar olduğu görüldü. Öfkeden çılgına dönen kadın gazetecilere saldırdı. Çekim yapan bir gazetecinin kamerasını da kullanılmayacak hale getirdi. Güçlükle ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.

Kararı kocanın kavgası mahalleyi ayağa kaldırdı

"ARALARINDA ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK VARDI"

Mahallede esnaflık yapan Mehmet Çakmak, "Aralarında şiddetli bir geçimsizlik vardı. Daha önce de tartışmalarını, kavgalarını zaten yaşadık, gördük. Akşam da anlaşamamalarından dolayı aralarında yine bazı olaylar olmuş. Birbirlerine zarar vermişler, bıçaklama olayları falan olmuş. Bunları yabancı uyruklu karı koca olarak biliyoruz. Buraya ambulans geldi, polis ekipleri geldi. 1 aydır aşırı derecede kavgaları vardı. Herkes de buna şahit oluyordu" dedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan karı kocanın durumunun iyi olduğu belirtilirken, Narges S. İsimli İran uyruklu kadının, kocasından şikayetçi olmayacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meşrutiyet Mahallesi Şişli İran Haberler

500

Yorumlar (18)

Seren canj:

Ülkeyi mülteci bastı hergün bunların haberi

20
0
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

bunlar mülteci değil. . . lakin 250 bin dolara vatandaşlık satarsan ne üdüğü belirsiz herkes ülkeme dolar böyle. . . para ile vatandaşlık satıyor hükümet sağolsun. . . o kadar ayak altında bizim vatandaşlığımız demekki. .

yanıt13
yanıt2
ahmet:

bunları paketleyin irana gönderin. bizim manyaklarımız bize yeter

18
0
yanıtYanıtla
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

ALLAH karı kısmının cazgır çirkef hayasızından şerrinden cümleyi korusun AMİN

13
4
yanıtYanıtla
Gayserili:

çirkeflik kadındandır Allah belasını versin hayasızlık yaradılışlarında var

6
7
yanıtYanıtla
zeliş:

böyle kadınların allah belasını versin kesinde kocası haksızdır ha

7
1
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

HAY ALLAH RAZI OLSUN SENDEN. AĞZINA SAĞLIK

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞII:

boşuna dememişler. . kadın var ki. erkeği hem rezil. hem de cezir yapar diye. .

5
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

KURTLUŞ. . Allah sende de razı olsun kardeş. . kal sağlıcakla ailenle inşallah. . saygılar.

yanıt0
yanıt0
Altug:

iran miran ne bu ya . . . Suriyelileri anliyorum da bu irak pakistan iran afganistanlilarin Turkiye de ne is var. . . ulke iyice cahil ortadoguya benziyecek bu insanlar yuzunden. . Turkiye kadar buyuk ulkeleri var cikip cok gelismemis bir ulke olan Turkiye ye geliyor . ulkede zaten insanlarin asiri sekilde bazi sehirlerde yogunlasmasi yuzunden olaylar cikiyor . . . yetmiyor gibi bide bunlar gelip kalabalik yapiyor. . . Turkiye kesinlikle bu kadar yabancinin ulkeye girisine izin vermemeli. .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title