Haberler

Karantinasının ikinci gününde süt satmaya çıkan şahıstan pes dedirten çıkış: Korona morona yok!

Güncelleme:

Karabük'te, koronavirüs vakası ile temaslı olması sebebiyle evinde karantinaya alınan sütçü, sokakta süt satarken yakalandı. İzolasyon kurallarını ihlal eden sütçüye 3500 lira ceza kesilirken karantinaya alınmak üzere öğrenci yurduna götürüldü.

Karabük Valiliği'ne bağlı Pandemi Denetim Ekibi, koronavirüs temaslısı olduğu için evinde karantinada olması gereken Hakkı A'nın bu kuralı 2. gününde ihlal ettiğini tespit etti. Cep telefonuyla ulaşılan Hakkı A, kentte koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü 5000 Evler Mahallesi'nde otomobiliyle süt satarken bulundu.

"SÜTLERİ NE YAPACAĞIZ"

Gelen sağlık ekiplerine koronavirüs hastası olmadığını öne süren Hakkı A, "Korona morona yok. Testim negatif çıktı. Sütleri ne yapacağız? Arabada sütler var" dedi. Sağlık ekiplerine ısrarlı bir şekilde hasta olmadığını tekrarlayan Hakkı A'ya 3500 TL para cezası kesilirken, karantinaya alınmak üzere öğrenci yurduna götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Koronavirüs Karabük Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (7)

Gerçekler:

Yani milleti rezil ettiler. Adamın sütleri nolucak, tek geçim kaynağı sonuçta. Koronaya önem verseler sokağa çıkartmazlardı zaten

8
16
yanıtYanıtla
mehmet:

adamın bir tanıdığı varsa idare ederde yoksa hayvanlara kim bakacak sütleri kim sağacak hepsi zor işler

3
7
yanıtYanıtla
İSTANBULLU:

Okuz oglu okuz adamlar kackere maskeyı kapat dıyor o sutlerın derdınde ya bulastıysa okadar ınsanınn evıne gıdıcek bulastırsa yazık gunah degılmı? cehaletınız batsız

6
0
yanıtYanıtla
Cebriye:

Miet can derdinde sütçü süt derdinde dökülsün sütlerin gebersin ineklerin bana ne sen cinayete teşebbüsten yargılamalısın

3
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Sıkın kafasına öyle doğru olan

3
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Bazıları şunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Bu hastalık bazen belirti vermez, bazen testin bile negatif çıkar ama temaslı olduğun için taşıyıcı olabilirsin. Bak ne güzel işte temaslı olduğun ortaya çıkmış o zaman kurallara uymalısın. Belki biz de birileriyle temas ettik ama bunu bilmiyoruz ki. O yüzden maske takıyoruz zaten. Ha bunu bilsek zaten karantina uygulanıyor. Adamın ki bilindiği için karantina uygulandı. Bu yüzden uymalı. Vebali var.

1
2
yanıtYanıtla
a:

Ama Senin gibi MORONLAR cok ne yazikki

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title