Haberler

Karantinadaki mahalleye gıda ve temizlik malzemesi desteği

Güncelleme:

Karantinadaki mahalleye gıda ve temizlik malzemesi desteği

VAN - Van'ın Çaldıran ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından korona virüsü tedbirleri kapsamında karantinaya alınan mahalledeki vatandaşlara gıda ve dezenfektan malzemeleri desteği verildi.

İstanbul'dan taziye için Çaldıran ilçesine gelen bir kişide korona virüs tespit edilmesi üzerine karantinaya alınan Han Mahallesi'ne Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından gıda ve dezenfektan yardımı yapıldı. İlçe Kaymakamı Adem Can, Belediye Başkanı Şefik Ensari, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Ece, İran sınırındaki 150 hane ve 995 nüfuslu Han Mahallesi Muhtarı Burhan Salaz'a malzemeleri teslim etti.

Karantinadaki mahalleye giriş çıkışların kapatıldığını belirten Çaldıran Kaymakamı Adem Can, "Şu anda karantina altındaki mahallemizdeyiz. Mahallemizde karantina altındaki vatandaşlarımıza Vefa Sosyal Destek Grubu arayıcılığıyla her gün talep ettikleri ihtiyaç malzemelerini ulaştırmaktayız. Karantinanın daha sıkı uygulanmasından dolayı artık ihtiyaçları güvenlik noktasında muhtar ve heyetlerine teslim ediyoruz. Devletimizin bize verdiği imkanlarla ihtiyaçları karşılıyoruz. Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Bir pozitif vakamız çıktı. İnşallah daha fazla çıkmadan karantina süresini bitirelim ve vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuştukları günleri görürüz" dedi.

Belediye Başkanı Şefik Ensari de korona virüsünün üzücü bir olay olduğunu belirterek, "İlçemizde bir sıkıntı yok. Burada pozitif bir vakamız oldu. Gereken yardımları belediye olarak kaymakamlığımızla birlikte 7/24 yapıyoruz ve vatandaşımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Han Mahallesi Muhtarı Burhan Salaz ise, belediye ve kaymakamlığın gerekli ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çaldıran Han Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title