Haberler

Karakeçili'de İçme Suyu Çalışmaları

Karakeçili Belediyesi tarafından ilçenin içme suyu sorunun çözümü için Bayburt mevkisinde yapılan çalışmalar sonucu yeni su kaynağı bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, ilçenin yıllardır içme suyu sorunu çektiğini belirterek, bu sorunun sadece ilçenin değil bölgenin sorunu olduğunu söyledi.

Daha önce görev yapan başkanların da hep bu sorunla uğraştığını anlatan Özçelik, şöyle konuştu:

"İmkanlar ölçüsünde de sorunları çözümü kavuşturmaya çalıştılar. Bu sorun bizi yeni su kaynakları araştırmaya yönlendirdi. Bayburt mevkisinde yaptığımız çalışmalar sonucu yeni su kaynaklar tespit edildi. Çalışmalarımız devam ediyor hava şartları uygun olursa bir ay içerisinde bu su kaynağını bir depoda toplayarak ana depoya aktaracağız. Çalışmamızı tamamladığımızda ilçemiz hem daha temiz suya kavuşacak hem de belediyemiz elektrik masrafından yılın büyük bir kısmında tasarruf sağlayacak."

Özçelik, insan yaşamının temel ihtiyaçlarından biri olan su sorununu temelden çözüme kavuşturmanın öncelikli görevlerinden biri olduğunu aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Özçelik Karakeçili Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title