Haberler

Karadeniz'in Ricky Martin'i Davut Güloğlu'na Haciz Şoku! Evinden Çıkarıldı

Güncelleme:

Karadeniz'in Ricky Martin'i Davut Güloğlu oğlunun kira ve aidat borcu yüzünden icralık oldu. Güloğlu, sevgilisi ve oğlu ile kaldığı evden mahkeme kararı ile çıkarıldı.

Davut Güloğlu, oğlu Cengizhan Güloğlu'nun ödemediği 66 bin liralık kira ve aidat borcu yüzünden icralık oldu. Eve haciz geldi, televizyon ve koşu bandı alındı. Ayrıca şarkıcı, sevgilisi ve oğluyla birlikte yaşadığı evden mahkeme kararıyla tahliye edildi.

66 BİN TL'LİK BORCU ÖDEMEDİ

Oğlu Cengizhan Güloğlu ve sevgilisiyle birlikte yaşayan Davut Güloğlu'nun Parago Sitesi'ndeki evinin kira kontratı oğlunun üzerineydi. Sitenin aidatı ve evin kirasını uzun süre ödemeyen Güloğlu'na ev sahibi 7 tane icra davası başlattı. Şarkıcı, 66 bin TL'lik bu borcu ödemedi. Bunun üzerine eve hacze gelen memurlar televizyonu ve koşu bandını aldılar.

EVDEN ÇIKARILDI, ARABASINA HACİZ KONULDU

Aynı zamanda şarkıcının sahibi olduğu D G İnşaat'ın banka hesaplarına, Cengizhan Güloğlu'nun banka hesaplarına ve araçlarının üzerine haciz konuldu. Güloğlu ailesinin evden çıkması için de dava açan ev sahibi bu davayı da kazandı. Davut Güloğlu, sevgilisi ve oğlu Cengizhan evden çıktılar. (ELİF ALTIN-VATAN)


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Davut Güloğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

AFFEDİLMEYEN:

SÖZDE BU TİPLER KARADENİLİYİZ ERKEĞİZ DİYE GEZERLER İŞ ÖLÜM İLE YAŞAM ARASINDAKİ ÇİZGEYE GELİNCE KORKUDAN AĞLARLAR ANCAK KADINA GÜCÜ YETER BU TİPLEMELERİN

9
11
yanıtYanıtla
AK SAKALLI:

HER İNSAN GİBİ ODA İCRALIK OLABİLİR NE VAR BUNDA , AMA SENİN KONUŞMA TARZIN BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSUN , , YAŞAMLA ÖLÜM ÇİZGİSİ DERKEN HAYIRDIR SENİN GİBİ DEVLETİMİZE İSYAN , MI EDELİM DAĞA MI ÇIKSAYDIK , NE AYAKSIN SEN , UNUTMA KARADENİZLİLER DEVLETİNE BAĞLIDIR , DEVLET BAKİDİR , KULAĞINA KÜPE OLSUN , , , , , İSMİNİDE ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN SİZİN GİBİLER HİÇ BİR ZAMAN AFFEDİLMEUYECEKTİR

yanıt5
yanıt3
Karadenizli:

Ben de Karadenizliyim . senin Karadenizliler den ne yaran var acaba ? Karadeniz erkeği seni o çizgiye hemen getirir de kimsin nesin belli değil. . . . . . ah klavye delikanlısııı.

yanıt4
yanıt3
Superman:

Ne oldi sana, ne oldiii söyle. .

18
0
yanıtYanıtla
Alttan çıtçıt:

Hayko ya sağlayan karaktersiz daha beter ol. .

11
6
yanıtYanıtla
hacizci:

hani haciz yapıldığında evden bir şey alınmayacaktı insanlar rezil oluyor diye yeni düzenleme yapılmıştı. bu ne lahana bu ne turşu

6
11
yanıtYanıtla
Orçun:

Ev malları haczedilmez diye birşey yok. Evinde normal bir hayat sürmek için zaruri olmayan ikinci televizyon , koşu bandı , altın kaplama avize (misal). . . Bunlar haczedilebiliyor aklınızda bulunsun.

yanıt6
yanıt0
oktay:

beter ol beter

15
2
yanıtYanıtla
koko:

KAHROLSUN ŞEREFSİZ AMERİKA

13
3
yanıtYanıtla
el turko:

sarkılarının anlamı olmayan sarkılar söyleyenn

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title