Haberler

Karadayı 103.Yeni Bölüm Fragmanı, Mahir Kara'ya Acı Gerçekler

Güncelleme:

Karadayı 103.yeni bölüm en yeni fragmanı ve Karadayı dizisinin bu akşam yayınlanacak olan bölümünde öne çıkan konular. Mahir Kara, babası Nazif Kara'nın hayatını karartan katilin izine hiç bu kadar yaklaşmamıştı..

Karadayı 103.yeni bölüm en yeni fragman. Karadayı 103.bölümde yer yerinden oynuyor. Mahir ailesinin hayatını karartan katilin adını ilk kez duyuyor. Karadayı yeni bölümde Mahir, babasının üzerine atılan suçun sorumlusunu buluyor. Turgut, Mahir Kara'ya babasının üzerine atılan suçun sorumlusunun Mehmet Saim olduğunu söylüyor.

Turgut'un bu itirafı karşısında başından aşağı kaynar sular dökülen Mahir neye uğradığını şaşırıyor. Sevdiği kadının babasının hayatlarını karartan isim olduğunu duyan Mahir'i bekleyen kötü sürprizler bununla da sınırlı değildir.

Karadayı 103.yeni bölümde Feride zorla evlendirilmek üzeredir. Mahir Kara hayatlarını karartanlara karşı mücadelesini sürdürürken Feride babasının zoruyla nikah masasına oturmuştur. Ağzı gözü yara bere içinde nikah masasına oturtulan Feride, babası Mehmet Saim Bey tarafından çok büyük baskı ve şiddet görür. Mahir Kara'nın ise bu gelişmelerden haberi yoktur.

Aradığı katilin Sahim Bey olduğunu öğrenen Mahir, Feride'nin zorla nikah masasına oturtulmasını ve ona uygulanan şiddeti öğrenince ne yapacak ?

Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Karadayı 103.yeni bölümde. Karadayı 103.yeni bölüm bu akşam ekranlarda. Dizinin yeni bölüm fragman videosu haberler.com adresinde.

KARADAYI 103.YENİ BÖLÜM 2.FRAGMAN

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Nazif Kara Mahir Kara Karadayı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title