Haberler

Karacasu Sydv'den Demokrasi Nöbetinde Pilav Ayran İkramı

Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen etkinlikte demokrasi nöbetçilerine pilav ve ayran ikram edildi.

Karacasu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen etkinlikte demokrasi nöbetçilerine pilav ve ayran ikram edildi.

Kaymakam Yavuz Gül öncülüğünde Karacasu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 15 Temmuz darbe şehitlerini anmak ve birlik beraberlik sağlamak adına düzenlenen Cumhuriyet Meydanındaki Demokrasi Nöbetçilerine Pilav ve Ayran İkramına Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, ilçede bulunan daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 750 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda Kuran tilaveti yapılırken yaşanan olumsuz günlerin bir daha yaşanmaması adına dualar okundu.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YAPILACAK

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Karacasu Kaymakamı Yavuz Gül, "15 Temmuz darbe şehitlerimizi anmak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Demokrasi nöbetlerimize hep birlikte devam ediyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ifade edildiği gibi 7 Ağustos'a kadar alanlarda olacaklarını söyleyen Kaymakam Gül, son gün olan 7 Ağustos günü büyük bir katılım beklediklerini ifade etti. Son gün olması münasebetiyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeyi düşündüklerini kaydeden Gül, yine araç konvoyu ve sinevizyon gösterileri yapılabileceğini söyledi. Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı dilediğini ifade eden Gül, "İnşallah vatanımız ve milletimiz bir daha böyle kara günlere maruz kalmaz" diyerek sözlerini sonlandırdı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Büyükyapıcı Yavuz Gül AK Parti Karacasu Yerel Haberler

title