Haberler

Karabükspor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Güncelleme:

Kardemir D.Ç. Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Malkoç, son haftalarda stres yaşamak istemediklerini söyledi.

Kardemir D.Ç. Karabükspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Malkoç, son haftalarda stres yaşamak istemediklerini ve 10 ile 16. sıradaki takımlarla aralarındaki puan farkını korumak için Medical Park Antalyaspor karşısında galibiyetin şart olduğunu söyledi.

Kırmızı-mavili takım, pazar günü evinde konuk edeceği MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda sürdürdü. Isınma ve 5'e 2 top kapma mücadelesi yapan takım daha sonra çift kale idman yaptı.

Karabükspor yöneticisi Murat Malkoç, hafta sonu oynayacakları Antalya maçının kendileri açısında çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bursa maçını kaybettikten sonra aşağıdaki sıcaklığı daha çok hissetmeye başladık. Ancak 10 ve 16 sıradaki takımlarla aramızdaki 5 puan fark şu anda bizim için avantaj. Bu avantajı korumak için Antalyaspor'u yenip daha sonraki haftalarda stres yaşamak istemiyoruz. Pazar günü seyircimizin de desteği ile bu maçı almak istiyoruz" dedi.

Ligin ikinci yarısında çok başarılı olduklarını ve iç saha avantajını bu yönde çok iyi kullandıklarını belirten Malkoç, "İç sahada başarımızı deplasmanda yapmamız lazım. Ligin bitimine 5 hafta var ve bunun 2 tanesi Gaziantep ve Mersin maçları deplasman. Bu deplasmanlardan da mutlaka puan alıp gelmemiz lazım. Çünkü iyi bir takımız. Şans faktörünü de yanımıza aldık. Antalya maçını alarak çıkışımızı yaparak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" ifadesinde bulundu.

- KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Murat Malkoç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title