Haberler

Karabük'te Orman Yangınını Söndüren Ekibe Teşekkür

Orman Genel Müdürlüğü Tarafından Karabük'te Konuşlandırılan Yangın Helikopteri Pilotları ve Ekibine Teşekkür Belgesi Verildi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Karabük'te konuşlandırılan yangın helikopteri pilotları ve ekibine teşekkür belgesi verildi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Koruma Şube Müdürü Turgut Gül, Karabük Orman İşletme Müdürlüğü Lokalinde basın toplantısı düzenleyerek, Batı Karadeniz Bölgesi'nde çıkan orman yangınlarını söndürmedeki başarısıyla dikkat çeken yangın söndürme helikopterinin pilotları ile ekibine teşekkür belgesi verdi.

Gül, "Türk Pilotu Koray Gökçek ile Ukraynalı Kaptan Pilot Yurıy Snıbaryenko, Pilot Yardımcısı Turit Avremenko, Uçuş Mühendisi Volodymyr Vaylıshyn, Elektrik Mühendisi Oleksandr Shepelenko ve Motor Mühendisi Oleg Ustymenko Karabük'teki yangınlarda çok üstün bir görev yaptılar. Eğer bizim bölgemizde konuşlanmış bir helikopterimiz ve bu ekip olmasıydı çok zorlanırdık. Onların gösterdiği üstün gayretlerden dolayı Genel Müdürlüğüm ve Bölge Müdürlüğüm adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ekibi adına bir konuşma yapan Ukraynalı Kaptan Pilot Yurıy Snıbaryenko ise, "Bizler burada müdahale ettiğimiz yangınlarla, sanki kendi ormanlarımız yanıyormuş gibi mücadele ettik. Burada bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık" dedi.

Konuşmaların ardından Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Yangın Koruma Şube Müdürü Turgut Gül tarafından helikopter ekibine teşekkür belgesi verildi.

(YE-AK)

13.09.2007 16:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title