Haberler

Karabük'te Iki Otomobilin Çarptığı Yaşlı Kadın Öldü 5 Kişi Yaralandı

Karabük'te iki otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü 5 kişi yaralandıKARABÜK'te, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobil ile ona arkadan çarptıktan sonra takla atan diğer otomobilin çarptığı 67 yaşındaki Hatice Demirkesen yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

Karabük'te iki otomobilin çarptığı yaşlı kadın öldü 5 kişi yaralandı

KARABÜK'te, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobil ile ona arkadan çarptıktan sonra takla atan diğer otomobilin çarptığı 67 yaşındaki Hatice Demirkesen yaşamını yitirirken 5 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük - Safranbolu çevre yolu Beşbinevler Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Karabük istikametine giden 38 yaşındaki Şenol Ballı yönetimindeki 78 SP 176 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Hatice Demirkesen'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Demirkesen yola savrulurken yaşlı kadına çarpan otomobile de arkadan gelen 39 yaşındaki İsmail Özcan idaresindeki 78 AT 309 plakalı başka bir otomobil çarptı. Takla atan otomobilde yerde kanlar içerisinde yatan yaşlı kadına çarptı. Kazada iki aracın çarptığı Hatice Demirkesen, sürücü İsmail Özcan ile diğer araçta bulunan 36 yaşındaki Nurcan Ballı, 12 yaşındaki Cansu Ballı, 10 yaşındaki Beyzanur Ballı ile 28 yaşındaki Özkan İncebacak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Ağır yaralanan Hatice Demirkesen hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Özcan Safranbolu Karabük 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title