Haberler

Karabük Şehitler ve Gaziler İçin Kampüste Fidan Dikildi

Şehitler ve gaziler için kampüste fidan dikildiKarabük Üniversitesi'nde şehit asker, polis, vatandaşlar ve gaziler için fidan dikildi.

Şehitler ve gaziler için kampüste fidan dikildi

Karabük Üniversitesi'nde şehit asker, polis, vatandaşlar ve gaziler için fidan dikildi.

Karabük Valisi Kemal Çeber, Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, askeri erkan, şehit yakınları ile gaziler ve davetlilerin katıldığı yemekte, şehit yakınlarına ve gazilere Türk bayrağı hediye edildi. Rektör Prof. Dr. Refik Polat, "Devletimiz bize güzel bir sürpriz yaptı. Afrin'in merkezine bayrak dikti. İnanılmaz güzel bir gün. Duygusal bir gün bizim için. Bu vatan, bu millet böyle şehitlerimiz, sevenlerimiz olduğu sürece ilelebet ayakta kalacaktır. Bütün şehitlerimize gani gani rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum. Üniversite olarak her zaman yanlarında olduk, olacağız" dedi. Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar ve Batman'ın Kozluk ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına PKK'lı teröristlerce açılan ateşle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile kentteki diğer şehitler adına fidan dikimi yapıldı. Demir Çelik Enstitüsü Kampüsünde gerçekleştirilen fidan dikiminde şehit Akpınar'ın fidanını annesi Ülker Akpınar, Aybüke öğretmeninkini ise annesi Zehra Yalçın dikti. Duygusal anların yaşandığı fidan dikiminde 81 ilden gelen topraklar da şehit yakını ve ailesi tarafından fidana eklendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Uysal Mehmet Ali Şahin Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title