Haberler

Karabük Mezarlıkta Yaşlı ve Engelliler Için Golf Aracı

Mezarlıkta yaşlı ve engelliler için golf aracıKARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde belediye, özellikle yaşlı ve engellilerin şehir mezarlığında yakınlarının mezarlarına kolay ulaşabilmesi için golf aracı aldı.

Mezarlıkta yaşlı ve engelliler için golf aracı

KARABÜK'ün Safranbolu İlçesi'nde belediye, özellikle yaşlı ve engellilerin şehir mezarlığında yakınlarının mezarlarına kolay ulaşabilmesi için golf aracı aldı.

Safranbolu Belediyesi'nin, Musalla Mahallesi'nde 270 dönümlük alana sahip Şehir Mezarlığı'nda kullanılmak üzere aldığı golf aracı hizmete girdi. Yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar, 5 yolcu kapasiteli golf aracıyla taşınarak mezarlara götürülmeye başlandı. Golf aracından ilk faydalanan 68 yaşındaki Ömer Yavuz ve 82 yaşındaki Emine Özdil'i, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy mezarlara götürdü. Başkan Aksoy, geçen yıl şehir mezarlığını 2 kat daha büyüttüklerini söyleyerek, "Tabii büyük mezarlık içerisinde insanlar yakınlarının mezarlarını bulmakta ve ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Buraya toplu ulaşım vasıtasıyla gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, yakınlarının mezarlarının bulunduğu yere gitmekte zorlanıyorlar. Bu zorluğu gidermek amacıyla da mezarlık içerisinde hizmet verecek akülü bir araç satın aldık. Çok sessiz çalışıyor. Herhangi bir gürültü kirliliğine sebebiyet vermeden vatandaşlarımızın ulaşımını sağlıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necdet Aksoy Safranbolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title