Haberler

Karabük: Hurda Araç Sahiplerine Uyarı

- Karabük İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Uzun, Hurda Araç Sahiplerini Uyardı.

- Karabük İl Özel İdare sekreteri Mehmet Uzun, hurda araç sahiplerini uyardı.

Karabük İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Uzun, elinde hurda aracı bulunan ve borcundan dolayı satış yapamayanların, 31 Aralık 2006 tarihi itibarıyle bu araçları kendilerine teslim etmeleri halinde, tüm borçlardan muaf olacaklarını söyledi.

Uzun, "8 Temmuz 2006 tarihinde resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren ilgili kanun gereği, araç sahipleri, trafik sicilinde adlarına kayıt ve tescilli bulunan motorlu kara taşıtlarını, bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 31 Aralık 2006 tarihine kadar kayıt ve tescillerinin silinmesi ve hurdaya çıkartılması suretiyle il özel idaresine bedelsiz teslim edebilirler" dedi.

Uzun, elinde hurda aracı bulunan ve bir şekilde bu aracını borçları nedeni ile elinden çıkaramayan vatandaşların belirtilen süre içersinde İl Özel İdaresi'ne başvurarak konu ile ilgili geniş bilgi alabileceklerini, yapılacak basit işlemlerle vatandaşın hem hurda aracını elinden çıkaracağını, hem de borçlarından muaf olacaklarını söyledi.

Mehmet Uzun, 2006 yılı içinde 5 kamyon, 1 çekici, 3 otobüs, 1 kamyonet, 2 motor ve 1 otomobilin kendilerine araç sahipleri tarafından teslim edildiğini sözlerine ekledi.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title