Haberler

Kantincinin tacizine uğrayan öğrencilerden biri konuştu: 4 aydır birçok öğrenciye yapıyordu, müdür örtbas etmeye çalıştı

Güncelleme:

İzmir'de kantincinin tacize uğrayan öğrencilerden 13 yaşındaki Ö.M., kantincinin dönem başından bu yana birden fazla öğrenciyi elle ve sözlü olarak taciz ettiğini söyledi. Aynı öğrenci ayıca, konuyu müdüre taşıdığını ve müdürün olayı örtbas etmeye çalıştığını ifade etti.

İzmir Karabağlar Ülkü Ortaokulu'nda kantincilik yapan T.D.'nin, bir süredir birden fazla öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi.

OKUL YÖNETİMİ VELİLERDEN GİZLEDİ İDDİASI

Edinilen bilgiye göre tacize maruz kalan 7 ve 8. sınıfa giden 4 öğrencinin ifadesi sonrası sorguya alınan kantinci, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Taciz olayının 4 öğrenci ile sınırlı olmadığını, olayın okul yönetimi tarafından bilinmesine rağmen velilerden gizlenmeye çalışıldığını, öğrencilerin de susturulduğunu iddia eden veliler ise okul girişinde toplandı.

"MÜDÜR OLAYI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI"

Tacize uğrayan öğrencilerden Ö.M., "Bize elle ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu dönemin başından beri yapıyordu. Sadece ben değil, birçok kişiye yapıyordu. Biz de rahatsız olup müdüre söyledik. Müdür, ilk başta olayı örtbas etmeye çalıştı. Sonra da iki arkadaşımızı izolasyon odasına kilitledi. 'Kimseye bir şey söylemeyeceksiniz, ortalığı daha fazla karıştırmayacaksınız' demiş. Ailelerini arttırmadılar. Sonra okula polisler geldi ve ifade verdik. Psikolojimiz bozuldu. Okula devam konusunda zorluk yaşıyorum" dedi.

Kantincinin tacizine uğrayan öğrenci konuştu: 4 aydır birçok öğrenciye yapıyordu, müdür örtbas etmeye çalıştı

"KADIN KANTİNCİ DE KAPIYI KOLLUYORMUŞ"

Anne Y.M. ise "Beni okul müdürü arayıp özel bir konu için okula gelmem gerektiğini söyledi. Sonra da kantincinin elinin çocuklara değmesinden yanlış anlaşıldığını, fazla abartılacak bir şey olmadığını, polislerin geldiğini söyledi. Sonra kızımı çağırdılar. Kızım da olayın taciz olduğunu söyledi. Bir öğretmeninin de 'Sen kuyruk sallamazsan adam sana bir şey yapmaz' dediğini söyledi. 13 yaşındaki çocuğa bu denecek laf mı? O öğretmeni şimdi görmek istedim ama yıllık izne çıkmış. Müdürden, rehber öğretmeninden ve fen bilgisi öğretmeninden şikayetçiyim. Eşim, kızımın bir sıkıntısı olduğunu söylüyordu. Dalgındı, unutkandı. Olay sonra ortaya çıktı. Kızım, adam bir şey yapar korkusu ile susmuş. Hala da korkuyor. Sabaha kadar ağladı. Kantinde çalışanlardan da şikayetçiyiz. O adam taciz ederken kantinde çalışan kadın da kapıyı kolluyormuş" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karabağlar İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500

Yorumlar (8)

YOĞURTÇU :

Kardeşim polisi neden çağırıyorsunuz ki , Organize olun veliler olarak adam akşam çıkınca yanağına hafif bir buse bırakın , Emin olun polis bile öpmeden bırakıyor..Tek çare cezasını kendin keseceksin bu ülkede ne adalet var nede yargı, biri alıyor diğeri bırakıyor...

84
5
yanıtYanıtla
Adem Yiğitoğlu:

Yalan haber . Kimse okulu karalamasin suçlu yakalanıp gönderilmiş cezasını çekecek . Kimseyi ve hiçbir memuru bilmeden suclaymazsin . Bilgi kirliliği olmasın. Suçlu yakalanıp ceza evine gönderilmiş . İdare görevini yeterince ve fazlasıyla yapmış. Bilmeden kimseyi kötü leyemezsin

10
56
yanıtYanıtla
Ferdi Şahin:

Bildiklerinizi anlatın madem. Olaya tanık mısınız?

yanıt31
yanıt3
Mavi Balık:

birileri bu müdürlere okulun ticarethane değilde bir eğitim kurumu öğrencilerinde onlara emanet olduğunu hatırlatması lazım.benzer olayı bizde yaşadık tacizciyi tutuklattık müdür temizlik elemanım gitti diye yakınıyordu.

29
2
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Bir kereden birşey olmaza alışkınlar ya kimse birşey demez nasılsa

22
3
yanıtYanıtla
Cemal altın:

Ögretmenlerle ilgili olsa tartişılabilir ama kantinciyle bir menfaat çatışmasi ihtimali daha az olduğundan olay doğru gibi. Vejijerin kanuni yoldan gitmeleri de dogru bir hareket.

11
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

polise sikayet etsenizde eminim bir sey cikmaz ülkede adalet yargi diye bir sey kalmamissa polis ne yapabilir en fazla zaman harcar ifade alir sonra sonrasi yok bireysel silahlanmaya ciddi önlem almiyarak denetimli denen zirvayla sabikali suc makinasi herifleri tekrar sokaga salarak adeta ülkede bir kaos ortami isteniyor gibi herkez kendi kanununu uygulasin ortalik karissin millette huzur güven kalmasin gibi bir vurdum duymazlik alakasiz ve ilgisiz kalma durumu var

8
3
yanıtYanıtla
Melis Okuyan:

Zaten hep konduramiyolar yanlış anlaşılmadir yok ona öyle gelmiştir yok iftiradır gibi düşünen insanların yüzünden iş buralara kadar geliyo.. inanmak istemiyor. Elin adamına konduramiyolar ne saçma . Sanki anası babası . Niye konduramiyolar el bu yaaa el yabancı... Bu konduramayanlar iftiradir diyenler olayı bilmeden görmeden inanmayanların çocuklarının başlarına gelince bunlar kendi cocuklarina da inanmıyorlar zaten. Rahat olun. Valla kim ne derse desin çocuklara inanmak lazım.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title