Haberler

Kanser Tedavisi Gören Gülşah Alkoçlar Uzun Süre Sonra İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Kanser tedavisi gören Gülşah Alkoçlar, önceki akşam dostlarıyla yemeğe çıktı. Gece, kulüpte sohbetle devam etti.

Göğüs kanseri nedeniyle bir süre önce New York'ta ameliyat masasına yatan Gülşah Alkoçlar, önceki akşam yakınlarıyla yemeğe çıktı. Yemekte Alkoçlar'ın kızı Neslişah ve damadı Engin Altan Düzyatan'ın yanı sıra dostları da katıldı.

KEYFİ YERİNE GELMİŞ

Karaköy'de yemek yiyen ekip, daha sonra mekânın kulüp kısmına geçti.
Gülşah Alkoçlar ve eşi Ender Alkoçlar, geceyi erken noktaladı. Neslişah-Engin Altan Düzyatan ve Ronit Gülcan-Cem Hakko ise eğlenceye geç saatlere kadar devam etti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Gülşah Alkoçlar Ender Alkoçlar New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

hakuna matata:

bunlar newyorkta tedavi görüyorlar baya bi yaşıyorlar garibanda okmeydanı ssk ve hemen hakkın rahmetine kavuşuyor kavuşmasa bile çekmediği kalmıyor

46
2
yanıtYanıtla
izmirli:

para var sağlık yok huzur yok samimiyet yok, Allah bunlar gibi olmaktan hepimizi korusun, ün şan şöhret sonu hep hüsran.

40
2
yanıtYanıtla
yuksel Mobil-ANDROID:

AllahimTUM HASTALARA SALIK VE SIHAT VERSIN. ALLAH SEVDIKLERINE BAGISLASIN. AMIN....

27
2
yanıtYanıtla
verecen odunu:

nedaar çirkin anasına bah kızını al tezini çürütmekle kalmamış yakmış

4
24
yanıtYanıtla
ayşeğül:

tam emin deyilim ama ğülşahın saçı peruk allahım inş ğülşah en kısa zamanda saglıgına kavuşur bende halamı aynı hastalıktan kaybettim o duyguyu acıyı bizlerde yaşadık rabbim kiseyi bizide ailemizide sevdiklerimizin hastalıgıyla sınama yarabbi amin amin amin

17
0
yanıtYanıtla
o kadan:

ALLAH şifalar versin. . . . . . .

15
1
yanıtYanıtla
gamze şehla:

anasıyla birlikte iyi işler çıkardı. sağlığına kavuştu nihayet

9
3
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Allahim bol şifa versin Rabbim sevdiklerine bağişlasin insallah

12
0
yanıtYanıtla
depresifmobilWeb@haberler.com:

Allah şifa versin günah inşallah çabuk iyilesir yaşı cok genç daha

11
0
yanıtYanıtla
Emine:

Allah şifa versin

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title