Haberler

Baba kızını fuhşa zorladı! Gerçekleri öğrenen anne, kocasını uykusunda bıçakladı

Güncelleme:

İstanbul'da 17 yaşındaki kızının babası tarafından fuhşa sürüklendiğini öğrenen anne, gece yastığının altına koyduğu bıçakla eşine saldırdı. Hem kendisini hem kocasını bıçaklayan kadın için 25 yıl hapis cezası istendi.

İstanbul'da polise gelen bıçakla yaralama ihbarının arkasından akılalmaz bir olay ve aile dramı çıktı.

BABA KIZINI FUHŞA ZORLAMIŞ

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, 36 yaşındaki Kibariye G. ile 43 yaşındaki Zafer G. çiftinin 14 yaşında bir oğlu, 17 yaşında ise bir kızı vardı. İddiaya göre; baba artık genç bir kız olan evladını para karşılığında erkeklerle birlikte olmaya zorluyordu.

Baba kızını fuhşa zorladı! Gerçekleri öğrenen anne, kocasını uykusunda bıçakladı

UYKUSUNDA BIÇAKLA SALDIRDI

Öz babası tarafından fuhşa zorlanan kız, bir süre sonra yaşadıklarını annesine anlattı. Duyduklarının şokunu atlatamayan anne, eşi için bir plan yaptı. Gece yastığının altına bıçak saklayan kadın, uyumasını beklediği Zafer G'ye saldırdı. Ardından da kendisini öldürmeye çalıştı. Olaydan yaralı kurtulan çift, tedaviye alındı.

25 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Tutuklanan Kibariye G. hakkında 25 yıl hapis talep edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kibariye İstanbul Haberler

500

Yorumlar (46)

545454:

Yuh 25 yıl mı? Kadına ödül verilmesi gerekirken yazıklar olsun adaletiniz batsın

72
7
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Kardeş ortada yalnızca iddia var. Bu şekilde iftira olayı çok oluyor o nedenle kanıt olmadan birine bunu yapmak hele ki yakın akrabaya bu en ağır cezayı gerektirir.

yanıt3
yanıt5
Zazaki:

O kadına ceza verebilecek kanun yasa yok hükmündedir.. O pislik sahsiyetin nefes alması dahi haramdır... Bunun vebali hepimize...

45
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Mal zazaki, işlemeyen yetersiz,saçma kanunların uygulandığı Adalet mekanizmasının iflas ettiği bir ükede vebal ve suç neden konuyla alakası olmayan masum insanların üzerine olsunki !

yanıt5
yanıt1
H:

Bayana ne cezası veriyorsun devlet bayanın arkasında niye durmuyor adaletmı bu atılsın görevden

40
6
yanıtYanıtla
dmn:

bayan olunca cezai ehliyeti olmuyor mu

yanıt4
yanıt7
HELALLLL:

Yazık valla çok yazık adam kadını durup duruken öldürse bu kadar verilmez. . .

39
4
yanıtYanıtla
ZZZ:

Sakin la isteniyor sadece hafifletici sebep falan var 5 yılla falan çıkar

yanıt2
yanıt1
Rauf:

Yorumlara bakıyorum çok komik yorumlar var cehalet işte böyle bir şey . Hakim 25 yıl ceza vermemiş . savcı iddianameyi 25 yıl yıl üzerinden hazırlamış . hakim durup dururken bu cezayı vermemiş. Hakim delillerin mevcut durumuna göre ve kanunlara göre 5 yıl verir 3 yıl verir veya 10 yıl verir veya adli kontrol şartı ile serbest de bırakabilir Gelelim bizim ülkedeki hukuk sistemine Ülkemizde hukuk adalet hak v. s var mı yok . Şu anda sokağa çıkıp bin kişiye şu anki adaleti sorsan 900 ü adalet yok der

yanıt0
yanıt0
GECELERİN YARGICI:

ADALETİN BÖYLE ANNENİN ELLERİNDEN ÖPERİM DİYECEĞİ YERDE 25 YIL HAPİS İSTEMESİ AFERİN SİZLERE AFERİN

35
4
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title