Haberler

Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ölü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden görüntüler- Kamyonetin altındaki motor görüntüsü- İtfaye ekiplerinin çalışması- Güvenlik ekiplerinin çalışması Kahramanmaraş'ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü- Hakkari'de sözleşmeli er olarak görev yapan Ali Rıza Kar ile arkadaşı hayatını kaybetti Türkoğlu ilçesinde, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden görüntüler- Kamyonetin altındaki motor görüntüsü- İtfaye ekiplerinin çalışması- Güvenlik ekiplerinin çalışması Kahramanmaraş'ta kamyonet ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü- Hakkari'de sözleşmeli er olarak görev yapan Ali Rıza Kar ile arkadaşı hayatını kaybetti Türkoğlu ilçesinde, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Türkoğlu-İmalı bağlantı yolu Kızıleniş Mahallesi mevkisinde Ali Rıza Kar (24) yönetimindeki 46 AG 730 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen A.B. idaresindeki 46 LL 155 plakalı kamyonet çarpıştı.Kazada, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu'nda sözleşmeli er olarak görev yaptığı öğrenilen sürücü Kar, olay yerinde hayatını kaybetti, motosikletteki arkadaşı Eyup Ağcadağ (19) ağır yaralandı.112 Acil Servis ekiplerince Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Fizik Tedavi Hastanesine kaldırılan Ağcadağ, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Kamyonet sürücüsü A.B. gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Türkoğlu Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

SEDAT ORÇAN:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olur inşallah

2
0
yanıtYanıtla
Muhammed gülmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ölmeden 30 dk önce yanımdaydın kardesim.eyub agcadag allah rahmed eylesin yerin dolmaz kardesim.unutamayız seni

2
0
yanıtYanıtla
sevcanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mekanın cennet olsn abicm :( :(

0
0
yanıtYanıtla
Hüseyin tepemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah mekanlarını cennet eylesin.

0
0
yanıtYanıtla
kadir acikgozmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allahim merhametiyle magfiret eylesin topraklar sıkmasın sizleri eyubum Yigidim Yaktin cigerleri dagladin gara eyubum

0
0
yanıtYanıtla
ibrahim akcalmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
alican fortmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

başımız sağ olsun mekanınız cennet olsun EYÜP abim.

0
0
yanıtYanıtla
Savran AkdenizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

mekanınız cennet olsun Uğurlar olsun gardaşım uğurlar :(

0
0
yanıtYanıtla
sevcanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin meksnın cennet olsn abicim :( :(

0
0
yanıtYanıtla
Muhammed ŞenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Başımız sağolsun. Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin. Mekanları cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title