Haberler

Kale Ailesi 4. Geleneksel Aile Festivalinde Buluştu

Kale Grubu Şirketleri tarafından organize edilen ve Yenice’de panayır yerinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kale Aile festivaline binlerce Kale çalışanları çocukları ve aileleriyle birlikte katıldı.

Kale Grubu Şirketleri tarafından organize edilen ve Yenice'de panayır yerinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kale Aile festivaline binlerce Kale çalışanları çocukları ve aileleriyle birlikte katıldı.

Tüm Kale grubu çalışanlarının ailelerinin birbirini daha iyi tanıma fırsatı bulan festivalde açık büfe yemek, animasyonlar, çocuklar için çeşitli oyun alanları, yarışmalar, çekilişler ve hediyeler ile katılımcılar gün boyu farklı faaliyetlerde eğlenme fırsatı buldular. Şarkıcı Zeynep Dizdar'ın sahne almasıyla daha da keyifli bir hal alan etkinlikte, Zeynep Dizdar'ın şarkılarıyla Kale ailesi çalışanları doyasıya eğlendi. Çalışanları yalnız bırakmayan Kale Grubu Başkanı ve CEO Zeynep Bodur Okyay, Katılanlara teşekkür etti. Okyay, "Kale grubu büyük bir aile, bizlerde bu ailenin birer fertleriyiz bu nedenle dördüncüsünü düzenlediğimiz bu etkinliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam edecektir" dedi. Kale Aile Festivaline Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Yenice Kaymakamı Nevzat Karkacı,Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Kale Grubu Başkanı ve CEO Zeynep Bodur Okyay ve misafirler katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeynep Bodur Okyay Zeynep Dizdar Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title