Haberler

Kalbimdeki Deniz 9. Bölümü Fragmanında Gerilim Tavan Yaptı!

Güncelleme:

FOX TV'nin dizisi Kalbimdeki Deniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı. 9. bölüm fragmanında hapisten çıkan Deniz yine talihsizliklerle uğraşıyor! Kalbimdeki Deniz 8. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. FOX TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz ne zaman yayınlanacak?

FOX TV'de cumartesi akşamları yayınlanan, başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi yayınlandığı günden itibaren dizi sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. 9. bölüm fragmanındaki gerilim dolu dakikalar, yeni bölümü bekleyenleri iki kat heyecanlandırdı!

KALBİMDEKİ DENİZ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU? KALBİMDEKİ DENİZ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz'in nezarette bir gece kalması Ece'nin hoyrat yapısında kırılmaya neden olur; annesiyle ve Mustafa'yla yakınlaşır. Ancak okula gittiği arabanın çizilmesiyle tetiklenen olaylar, onu çok üzen sonuçlara yol açar. Mirat'ın gözüne girmek ve hakkındaki yargıları kırmak isteyen Fikriye, taktik değiştirerek Deniz'e bir iyilikte bulunur. Hülya ise Şebnem'e hiç ummayacağı bir kazık atar. Geride bıraktığı ailesini özleyen ve suçluluk hisseden Alihan ise Deniz'le iletişim kurmayı dener. Ece'yle arasının açılmasına üzülen Hülya, Mirat ve Diyar hakkındaki gerçeği öğrenirken; Mirat'ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz'i bir tuzağa düşürür.

Kalbimdeki Deniz 9. bölümü cumartesi akşamı 20.00'de FOX TV'de olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özge Özberk Kutsi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title