Haberler

Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Programına Katıldı

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılarak, kadınlara karanfil dağıttı.

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye Meclis Üyesi adayları Canan Çavuşoğlu, Sanem Çöme, Osman Turna, İlker Camcı, Ferruh Harçvuran katıldı. Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ve beraberindekiler ilk önce Bartın Eğitim-Bir-Sen Kadın Komisyonu üyelerine karanfil vererek, günlerini kutladı.

Dr. Kalay burada yaptığı konuşmada, "Kadınlarımızın sorunlarının sadece bir güne mahsus olması bizim için doğru değildir. Kadınlarımız bizim için aile ve toplumun temel taşı olduğuna göre, kadınlarımız çocuklarımızın annesi, toplumun bireyleri, bu noktada 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınlarını sorunlarının önerilerinin tartılması açısından önemli bir gündür. Artık dünyada ve Türkiye'de geldiğimiz noktada kadınlar sosyal hayatın içerisinde önemli bir paya sahip oluyorlar. Özellikle son yıllarda hükümetimiz döneminde yapılan kanuni düzenlemelerde kadınlar toplumda sosyal hayatta daha fazla görünmeye başladılar. Siyaset içerisinde kadınların temsil oranı yüzde 4 civarındayken, geldiğimiz noktada yüzde 14'e kadar yükseldi. Kadınlar sosyal hayatın içerisinde her alanda eğitimde, tıpta, sağlıkta, ekonomide, siyasette ve her alanda daha çok gözükmeye başladılar. Bizlerde bu noktada genel merkez ve Başbakanımızın önerileri doğrultusunda şuanda girdiğimiz belediye seçimlerinde meclis üyesi adaylarımız içerisinde kadın temsilcilere en fazla önem veren partiyiz. Yaptığımız projelerde de kadınlara önem vererek, hazırladık. Yine son zamanlarda artan kadınlara şiddet nedeniyle, kadınların sığınabileceği kadın sığınma evini projelerimiz içine koyarak kadınların korunması sağlayacağız. Bu vesileyle hepinizin kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Daha sonra Kalay ve Belediye Meclis Üyesi adayları Mili Eğitim Müdürlüğü Akşam Sanat Okulu kurslarını ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerin Kadınlar Gününü kutladı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Kalay Eğitim Bir Sen Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title