Haberler

Kainat Güzeli Adayı Dilan, Azra Akın'a Benzetiliyor

Güncelleme:

ABD'de düzenlenecek 'Miss Universe'de Türkiye'yi temsil eden 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, Azra Akın'a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

ABD'nin Miami kentinde düzenlenecek 'Miss Universe'de Türkiye'yi temsil eden 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, gülüşüyle Azra Akın'a benzetiliyor. Deniz; "Eğitimime güveniyorum. Her zaman sizden daha güzel biri olabilir, ama siz donanımınızla ve eğitiminizle onu geçebilirsiniz" dedi.

AZRA AKIN BENZERLİĞİ

Elidor Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin en güzel ikinci kızı seçilen 19 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, 25 Ocak'ta ABD'nin Miami kentinde düzenlenecek olan ve 85 ülke güzelinin katılacağı Kainat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil ediyor. 4 Ocak'ta Miami'ye giden Dilan Çiçek Deniz, diğer ülke güzelleriyle yoğun bir kamp sürecine girdi. Öğretmen anne ve babanın tek çocuğu olan Antalyalı Dilan Çiçek Deniz, özellikle güldüğünde 2002'de dünya güzeli seçilen Azra Akın'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Yarışma finali öncesi düşüncelerini paylaşan Deniz, kampın harika geçtiğini belirterek şunları söyledi:

"Her gün yeni insanlarla tanışmak ve onların kültürleri hakkında bir şeyler öğrenebilmek inanılmaz bir şey. Bu bilgileri internete bulamazsınız. Günümüz çekimler, röportajlar, provalarla geçiyor. Burada olmaktan çok mutluyum. Ülkemi temsil etmek çok gurur verici."

"SİVASLI CİNDY"

Sivas doğumlu olması nedeniyle çevresindekiler tarafından ikinci 'Sivaslı Cindy' olarak da anılan Dilan, Türkiye'deki sıkı hazırlık sürecinin ardından kamp boyunca da aynı şekilde hazırlandığını anlattı.

"EĞİTİMİME GÜVENİYORUM"

Böyle büyük, uluslararası bir organizasyonda Türkiye'yi temsil etmenin çok gurur verici olduğunu kaydeden Dilan Çiçek Deniz, "Eğitimime güveniyorum. Çünkü her zaman sizden daha güzel biri olabilir, ama siz donanımınızla ve eğitiminizle onu geçebilirsiniz. Kendime güveniyorum" dedi.

YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜRKLER'DEN TAM DESTEK

Türkiye'den ve yurt dışında yaşayan Türkler'den yoğun mesaj aldığını, bu desteklerin kendisini motive ettiğini de aktaran Türk güzel, kamp sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Azra Akın Türkiye Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (10)

CanMobil-ANDROID:

Bunun neresi Güzel allah aşkına benim sevgilim buna bin basar özürlü Bunlar Yaaa

3
1
yanıtYanıtla
HaydaaaaaaMobil-IOS:

Daha çirkini yok muydu

4
0
yanıtYanıtla
nazmobilWeb@haberler.com:

Hic guzel degil ya baska kiz mi yok ülkede

2
1
yanıtYanıtla
Turk Mobil-ANDROID:

azra akin bi tik daha guzel

2
0
yanıtYanıtla
dişi asLAn Mobil-ANDROID:

bu kızın neresi gzl :-P azra buna bin ceker

1
0
yanıtYanıtla
Muhammed B.:

hocam bu ne ya?Daha iyisini bulamadınız mı?En güzel türk kızı buysa hiç boşuna gitmesin. Yazık olur. Yemin eediyorum yolda görsem bakmam. Gözlerinin etrafı simsiyah. Gözleri patlamış gibi. Çokta zayıf. Zengin bir iş adamının kızı değilse asla evlenilmez. Bunun babasının anca varsa parası yenir.

1
0
yanıtYanıtla
seyhan:

bu kizin guzeligi nerde azraki nerdeDilan 100 çeker !

0
1
yanıtYanıtla
yildizmobilWeb@haberler.com:

Bumu guzel en bastaki daha guzel

1
0
yanıtYanıtla
misafir:

Azra Akina kimse benzeyemez o birtane birdahada onun gibisi gelmez. canim cooook seviyoruz Azra Akini artik ekranlarda görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuz. .

0
0
yanıtYanıtla
Fake Azra:

Azra ya benzerligi ve yasinin kucuk olmasi hic ise yaramadi, cunku Dunya guzeli Miss Colombia (Paulina Vega 2015 , secildi. . . Cirkin demiyorum ama dunya guzeli bir tipide yok acikcasi neyse TR de sansi acilir artik :D :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title