Haberler

Kahramanmaraş'a Yaşlılar Dinlenme Evi

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Yaşlılara Hizmet Ettikleri Sürece Kendilerini Mutlu Hissedeceklerini Söyledi.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yaşlılara hizmet ettikleri sürece kendilerini mutlu hissedeceklerini söyledi.

Belediye tarafından Namık Kemal Mahallesi'nde yaptırılan Saçaklızade Yaşlılar Dinlenme Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, "Yaratılmış olan bizler, o yaratanın koyduğu kanunlar gereği doğuyoruz, bir dönem gençlik dönemi, bir dönem orta yaş dönemi, bir dönem de ömrümüz olursa yaşlılık dönemini geçiriyoruz. Yaşlılarımız, bizim için her zaman hürmete layık insanlarımızdır. Biz, onlara hizmet ettiğimiz sürece kendimizi mutlu hissederiz. Dinlenme evinde mescit, çay ocağı ve yanında berberi var" dedi.

Daha sonra konuşan Vali Vekili Abdullan Şahin de, "'Yaşlılar' deyince hep böyle farklı bir topluluk gibi anlaşılıyor. Yaşlılar bizim annemiz, babamız, büyükannemiz, dedemiz, yani bizim insanlarımız. Biz onların huzurevlerinde değil, huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamalıyız" diye konuştu.

Daha sonra Saçaklızade Yaşlılar Dinlenme Evi, Vali Vekili Abdullah Şahin ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz tarafından açıldı.

(ACB-MT-Y)

19.03.2007 17:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title