Haberler

Kahramanlardan Ertürk'e Anlamlı Ziyaret

Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu üyeleri, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu üyeleri, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü ziyaret etti. Şehit yakınları ve gaziler, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Ertürk'e teşekkür etti.

Şehit Yakınları ve Gaziler Federasyonu üyelerinden oluşan heyet, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ertürk, Federasyon Başkanı Levent Yücel ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Ertürk, yakından ilgilendiği şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

Federasyon Başkanı Yücel, 15 Temmuz gecesinden bu yana sürekli yanlarında olan ve kendilerine her zaman destek olan Başkanı Ertürk'e tüm gaziler ve şehit aileleri adına teşekkür ettiğini söyledi. Yücel, "Gaziler ve şehit yakınları olarak federasyonumuz çatısı altında bir araya gelerek büyük bir aile olduk. 15 Temmuz gecesi hainlere karşı nasıl dimdik durduysak bundan sonra da vatanımıza, devletimize ve milletimize yönelik tüm tehditlere karşı aynı hassasiyetle hareket edeceğiz" dedi.

"Haklarını ödeyemeyiz"

Başkan Ertürk, 15 Temmuz gecesi jet üssü önünde toplanan Kahramankazanlıların kendi halkını bombalayan F-16'lara karşı verdiği destansı direniş sonrasında 9 şehit, 92 gazi verdiğini anımsattı. Ertürk, "Ülkemizin bölünmemesi, vatanımızın sonsuza dek yaşaması, bayrağımızın inmemesi, ezanlarımızın susmaması ve demokrasimizin yaşaması için canlarını hiçe sayarak gözlerini bile kırpmadan sadece silahlara değil, F-16'lara, tanklara göğüslerini siper eden kahramanlarımız için elimizden geleni yapıyoruz. Gazilerimiz ve şehitlerimizin geride kalanları ile büyük bir aile olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi 'onlar için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz.' Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lokman Ertürk Kahramankazan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
title