Haberler

Kağızmanlılardan Rektör Özcan'a Teşekkür Ziyareti

Kağızman'a sağladığı katkılar ve Kağızman Meslek Yüksek Okulu'nda yeni açılacak 8 bölümün mimarı olan Kafkas üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sami Özcan Kağızman'ın umudu oldu.

Kağızman'a sağladığı katkılar ve Kağızman Meslek Yüksek Okulu'nda yeni açılacak 8 bölümün mimarı olan Kafkas üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan Kağızman'ın umudu oldu.

Kağızman meslek yüksek okluna 8 yeni bölüm eklenerek mevcut öğrenci sayısı 720 den 2 bin 500'e ulaşacak. İlçe için çok önemli olan bu çalışma ile birlikte ilçede yaşanan durgunluğun son bularak daha da hareketlenmesi bekleniyor.

8 yeni bölümün açılacağını duyan Kağızmanlılar bir heyet halinde Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. İş adamından, siyasetçisine, muhtarından, sivil toplum kuruşlarına kadar her kesimden Kağızmanlının katıldığı ziyaretten oldukça memnun kalan Prof. Dr. Sami Özcan Kağızman için elinden geleni yapacaklarını ve hedeflerinde de Kağızman'a 'fakülte açılması olduğunu da söyleyen Özcan bu süreçte bütün Kağızmanlıların destek olmasında istedi. Ziyarete gelen Kağızmanlılar hatıra olarak Prof. Dr Sami Özcan'ın el yapımı bir portresini kendisine hediye etti.

Kendisini ziyaret eden bütün Kağızmanlılara teşekkür eden Prof. Dr Sami Özcan aynı zamanda emeğinden ötürü Kağızman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Alpaslan Yüce'ye de teşekkür etti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sami Özcan Kağızman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title