Haberler

Kadir Topbaş : " Şahin'in Sadece Görevden Alınmasıyla Kalmayacak"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 100 Bin İlköğretim Okulu Öğrencisine Eğitim Seti Dağıtım Törenine Katıldı. Avcılar'daki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda Gerçekleştirilen Törenin Ardından Belbim Genel Müdürü Adnan Şahin'in Görevden Alınmasıyla İlgili Sorulara Cevap Veren Kadir To...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 100 bin İlköğretim Okulu öğrencisine eğitim seti dağıtım törenine katıldı. Avcılar`daki Cumhuriyet İlköğretim Okulu`nda gerçekleştirilen törenin ardından BELBİM Genel Müdürü Adnan Şahin`in görevden alınmasıyla ilgili sorulara cevap veren Kadir Topbaş, ¨

¨Yanlış yapanların arkasını bırakmayız. Müsama etmem. Sadece görevden alınmasıyla kalmayacak. Birtakım iddialar da var¨ diye konuştu.

Kadir Topbaş açıklamasında şöyle dedi: ¨Sadece Şahin`in alınmasıyla kalmayacak. Birtakım iddialar var. Kamu malını kendi kişisel menfaatlerine kullanıp kullanmadığı konusunda araştırma yapılıyor. Belediyemizin personeline güveniyoruz. Birlikte yola çıktık. Yanlış yapanların arkasını bırakmayız. Müsade ve himaye etmemiz sözkonusu değildir. Hiç toleransım yoktur. Müsama göstermem. 1 ay kadar önce değişik kanallarındarn başka konularla ilgili ihbarlar gelmişti, delillendirilmesini istemiştim. İki hafta önce Sayın Başbakanım kendine gelen ihbarlar doğrultusunda bahsetti. Tabi bu konularda değil, başka konularda. Tespitlerini yap, doğruluk derecesine göre bunu neticelendir¨ dedi. Biz de zaten araştırma içindeydik.¨

Topbaş, kamu malını kendi görev alanı dışında kullananlar hakkında gereken işlemin yapılacağını, burada basına ve halka da büyük görev düştüğünü belirterek, özellikle belediyede yönetici konumunda olan insanların davranışlarının, kendilerine yakışır tarzda ve rahatsız etmeyecek boyutta olması gerektiğini vurguladı. Basında bu haberler çıkmamış olsa dahi Şahin`i görevden alacağını belirten Topbaş, ¨İştirakler Daire Başkanı`ndan bu konunun üzerine gitmesini ve gerekirse soruşturma açmasını istedim. Tetkikler doğrultusunda gerekli işlem yapılacak¨ dedi.

Topbaş, konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ve Okul Müdürü Mehmet Ali Budak`la birlikte okulun fen laboratuvarını gezdi ve bir sınıfa girerek çocuklarla sohbet etti. Sınıfta, Topbaş ve Özer`in aday göstermesiyle Başak Görel adlı çocuk, arkadaşları tarafından sınıf başkanı seçildi.

Topbaş törende okul müdürüne de Türk Bayrağı ile İstiklal Marşı`nın CD`sini hediye etti. Eğitim setlerinin dağıtımının, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tespit edilen okullarda gerçekleştirileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title