Haberler

"Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programı Nevşehir buluşmasıyla devam etti

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Nevşehir'de, üretime ve istihdama katkı sunmak isteyen kadınlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Nevşehir'de, üretime ve istihdama katkı sunmak isteyen kadınlarla bir araya geldi.

Keşir, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda - 81 İlde Kadın Emeği Türkiye'nin İstikbali Buluşmaları" programında, il il gezdiklerini, bu tür toplantılarda kadınlar için ortaya konulan fırsatları anlattıklarını belirtti.

Keşir, Hacı Bektaş Veli'nin manevi himayelerinde, Allah'ın bir lütfu olan peribacaları ve tabiat güzellikleri ile Nevşehir'in müstesna bir şehir olduğunu, kentteki kadınlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kente, çocukları, ailesi ve memleketi için hayali olan kadınlar için geldiklerini vurgulayan Keşir, şunları kaydetti:

"Ben biliyorum ki kadınlar çocukları için çok hayal kuruyorlar. Biliyorum ki o kadınlar gayretliler ve kendilerinden çok çocukları ve memleketleri için çalışıyorlar. Vatanı ve milleti için, toprağı için çalışıyorlar. İşte biz o kadınlar için buradayız. Üreten, zihni sürekli çalışan ama kasabada, köyde, ilçede evine belki eğitim almadığı, eğitim alsa da fırsatların ne olduğunu bilmediği, nereden başlayacağını bilmediği için 'sermayem yeterli değil, devletin imkanları var mı, nasıl kullanacağım' diyen kadınlar için buradayız. Bu bir parti toplantısı değil, halkımıza açık bir program."

Devlet desteği ile iş hayatına atılan kadınların başarı hikayelerinin anlatıldığı program, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörlüğü, Ahiler Kalkınma Ajansı ve KOSGEB yetkililerinin sunumları ile devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Keşir Nevşehir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title