Haberler

Kadınlardan Başkan Demirağ'a Başarı Temennisi

Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi, Edebiyat Kulübü, Türk Kadınlar Birliği Foça Şubesi ve Kadın Meclis Üyeleri, Başkan Gökhan Demirağ'ı ziyaret ederek, yeni yıl için iyi niyet dileklerinde bulunarak, 2018'de de başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın yeni yıl ziyaretçileri kadınlar oldu. Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi, Edebiyat Kulübü, Türk Kadınlar Birliği Foça Şubesi ve Kadın Meclis Üyeleri, yeni yıl dileklerini iletmek için Başkan Demirağ'ı makamında ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, kadınlar Başkan Demirağ'a başarılı ve sağlıklı bir yıl dilerken, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise kadınların desteklerini her zaman yanlarında gördüklerini ve bu destekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Başkan Demirağ, "Birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz kadınlarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Onların destekleri bizler için çok önemli. Kendilerine 2018 yılının başarılı, sağlıklı, huzur içinde geçmesini diliyorum. Ziyaretlerine teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Demirağ Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title