Haberler

Kadınlar Şalvar, Giyip Sahaya Çıktı

BURSA'nın Orhaneli İlçesi'nde 'topuklu kramponlar' projesi kapsamında kadınlar şalvar giyip, sahaya çıkarak dostluk maçı yaptı.

BURSA'nın Orhaneli İlçesi'nde 'topuklu kramponlar' projesi kapsamında kadınlar şalvar giyip, sahaya çıkarak dostluk maçı yaptı. Renkli görüntülere sahne olan maçtan elde edilen gelirler, engelliler için kurulacak atölyeye bağışlanacak.

Bursa'da daha önce kanser hastası 3 çocuklu bir anneye yardım sağlamak amacıyla 'Topuklu Krampolar' projesi kapsamında maçlar düzenleyen bir grup gönüllü kadın, bu kez de Orhaneli Belediyesi'nin evsahipliğinde düzenlenen engellilere atölye kurmak için ilçedeki kadınlarla sahaya çıktı. Her iki takımın oyuncularının yöreye özgü şalvarlarla çıktığı maçın galibi 6-2'lik skorla Orhanelili kadınlar oldu.

BÜYÜK ALKIŞ ALDILAR

Belediyeye ait halı sahada düzenlenen karşılaşmaya ilçe halkı da yoğun ilgi gösterdi. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nun başlama vuruşu yaptığı maçta kadınların mücadelesi alkış aldı. Maç sonrası kupalarını Başkan Tatlıoğlu'nun elinden alan kazanan takım, birincilik kupasını konuk takıma hediye etti.

ANLAMLI BİR PROJE

Başkan Tatlıoğlu, engellilere sosyal projelere önem verdiklerini vurgularken, projenin öncüleri Semra Teke ve Sibel Kavçin'e teşekkür ederek, "Çok anlamlı bir projeye imza attılar. Bu karşılaşmadan elde edilecek gelirle atölye kurmayı hedefliyoruz" dedi.

Her insanın bir engelli adayı olduğunu söyleyen Semra Teke ise, "Biz her türlü sosyal sorumluluk projelerinin yanındayız" diye konuştu. Sibel Kavçin de projelerinin devam edeceğini belirtti.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrfan Tatlıoğlu Orhaneli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title