Haberler

Kadınlar Hünerlerini Masa Tenisinde Sergiledi

Eskişehir’de ilk defa düzenlenen ’Bayanlar Kurum ve Kuruluşlar Turnuvası’, Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eskişehir'de ilk defa düzenlenen 'Bayanlar Kurum ve Kuruluşlar Turnuvası', Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Eskişehirli kadınların ilgisinin yoğun olduğu turnuvada kıyasıya mücadeleler verildi. Eskişehir Masa Tenisi İl Temsilcisi Hasan Aktaş, "Toplamda 11 takımın mücadele ettiği turnuvada maçlar sevgi ve dostluk içerisinde sürdü. Aynı zamanda saygı çerçevesi içinde geçen maçlarda, tatlı bir mücadele ve çekişme yaşandı. Federasyonumuz adına tüm katılan takımlara teşekkür ediyorum. Turnuvada; dereceye girerek, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcularımıza da şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvada dereceye giren takımlar ise; "Tülomsaş A takımı, Yunusemre B takımı, Çocuk Esirgeme Kurumu, ve 112 Doktorlar A takımı' oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kemal Unakıtan Eskişehir Çamlıca Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title