Haberler

Kadınlar Günü Etkinlikleri Söyleşi ve Konser ile Son Buldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, Prof. Dr. Canan Karatay tarafından sağlıklı yaşam söyleşisi ve Sanatçı Münevver Özdemir tarafından 'Göbeklitepe'de Kadının Sesi' konseri ile son buldu.

Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısı ile kent genelinde çok çeşitli etkinlikler düzenledi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak Şanlıurfa'ya gelen İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda düzenlenen "Sağlıklı Yaşam" konulu söyleşide kadınlara sağlıklı beslenmenin önemini anlattı.

Şanlıurfa'nın doğal ürünlerini anlatan Karatay, özellikle İsot, Şanlıurfa yağı, Şanlıurfa Zeytinyağı ve Şanlıurfa Çiğ Köftesinin sağlık üzerindeki olumlu yönlerini belirterek istenildiği kadar tüketilmesi gerektiğini vurguladı.

Ziyaretlerinden dolayı Canan Karatay'a teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise, Sosyal Belediyecilik ilkesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların toplum tarafından takdir ile karşılandığını vurguladı.

Büyükşehir'den Göbeklitepe'de kadının sesi konseri

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfalı kadınlar ile buluşan Sanatçı Münevver Özdemir, bir birinden güzel eserleri ile gelen konuklara müzik dolu bir gece yaşattı. Konser sonrasında Sanatçı Münevver Özdemir'e teşekkür ederek, tüm kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da aile güçlü olmalı, aile yaşam yükünü hep birlikte yaşamalı. Büyükşehir Belediyesi olarak çok güzel bir konser ile Şanlıurfa'mızın çok kıymetli sanatçısı Münevver Özdemir sizlerle bir araya geldi" diye konuştu.

Öte yandan düzenlenen programlara Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve eşi Özlem Yılmaz, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun eşi Asuman Tipioğlu ve çok sayıda kadın katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title