Haberler

Kadına Şiddete Podyumda Tepki

İzmirli modacı Ertan Kayıtken, geleneksel sosyal sorumluluk defilesini bu yıl "Kadına Şiddete Hayır" diyerek gerçekleştirdi.

İzmir Hilton Balo Salonu'nda Ertan Kayıtken koleksiyonunun sergilendiği defilede podyuma Şenay Akay, anne adayı Wilma Elles, Yüksel Ak ve Merve Büyüksaraç gibi ünlü mankenler çıktı. Şenay Akay "Kadına şiddete hayır" diyerek jübilesini İzmir'de gerçekleştirdi. Defilede, mücevher tasarımcısı Leyla Özakbaş özel tasarımlarıyla renk kattı. Şarkıcı Pınar Aylin ise, "Podyumda yürüme hayalimi bugün ilk kez şiddet gören kadınlar için gerçekleştirdim" diyerek bu özel projede kadının sesi olarak podyuma çıktı.

Tüm dünyada sanat ve cemiyet hayatını bu tarz projelerde yer almaya davet eden Ertan Kayıtken, 'Kadına Şiddete Hayır' konulu defilesinde Uluslararası Soroptimistler Derneği'nin İzmir temsilciliği ile olan işbirliğinin de altını çizdi. Defilede Ertan Kayıtken'in kullandığı renk ve tasarımlar davetlilerden tam not aldı.

'Kadına Şiddete Hayır' konulu 'Tarz Sizsiniz' defilesinin final selamında Ertan Kayıtken podyuma 5 aylık hamile olan Wilma Elles ile çıktı.

Defilenin ardından 32'nci katta düzenlenen partide ise Leyla Özakbaş'ın mücevher seti açık arttırmada 10 bin liraya Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Ertan Kayıtken tasarımı bir kıyafet ise yine 10 bin liraya Metin Sancak tarafından alındı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Wilma Elles Şenay Akay Yüksel Ak İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title