Haberler

Kadın ve Demokrasi Derneği Elmalı Kampı Sona Erdi

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya İl Temsilciliğince Elmalı'da düzenlenen motivasyon kampı sona erdi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya İl Temsilciliğince Elmalı'da düzenlenen motivasyon kampı sona erdi.

KADEM Antalya İl Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, ilk etkinliği tarih ve kültür kokan Elmalı ilçesinde yaptıklarını söyledi.

Hem tarihi hem de doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Elmalı'da eğitim programlarını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Taş, kampın üyelerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşması açısından çok verimli ve başarılı geçtiğini ifade etti.

Kamp çerçevesinde Elmalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arkeolog Durmuş Altan ve Ketenci Ömer Paşa Cami İmamı Mehmet Koşuk eşliğinde yaklaşık 30 KADEM üyesi kadının ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını gezdiğini anlatan Taş, KADEM üyelerinin ayrıca Elmalı Müzesi, Ketenci Ömer Paşa Camisi, Vahab-ı Ümmi Türbesi, Sinan-ı Ümmi Türbesi, Elmalılı Hamdi Yazır Müzesi, Leblebiciler Çarşısı ve Tekke Mahallesi'nde bulunan Abdal Musa Türbesini ziyaret ettiklerini bildirdi.

Kampın ikinci gününde ise Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç'ın "Kadın Politikaları" konulu seminer verdiğini belirten Taş, kişisel gelişim uzmanı Dilek Beyazid'tan da "Motivasyonun Gücü ve Yeni Türkiye" konulu seminer aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Ayşe Taş Antalya Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title