Haberler

Kadın Sunucu ve Sanatçılardan "Dekolte Tartışması" Yorumları

Güncelleme:

Sunucu Gözde Kansu'nun ATV'deki 'Veliaht' yarışmasındaki işine, 'dekolte' yüzünden son verildiği iddialarını sunucular ve sanatçılar değerlendirdi.

Sunucu Gözde Kansu'nun ATV'de yayınlanan 'Veliaht' yarışmasındaki işine, 'dekolte' giydiği için son verildiği iddiaları üzerine yöneltilen soruları bazı kadın sunucular ve sanatçılar değerlendirdi.

NAYMAN: YAPIMCI İLE ANLAŞMADI

Suada Club'ta gerçekleştirilen "Gecce mekan oscarları 2013" ödül töreni öncesinde aralarında sunucular Ece Erken, Elif Güvendik Nayman'ın da bulunduğu bazı ünlüler, şu yorumlarda bulundular.

Sunucu Elif Güvendik Nayman, şunları söyledi: "Bakanımızın bence onun işten atılmasına sebep olacak bir şey yapacağını zannetmiyorum. Bireysel olarak fikrini söylüyor bence. 'İşten atılsın' diye bir cümlesi yok. Ben zannediyorum ki, yapımcı ve Gözde hanım arasındaki bir anlaşmazlıktan olduğunu düşünüyorum. Bence Gözde hanım bir açıklama yapmalı ki hepimiz aydınlanalım. İşten atılma kısmı, hiç kimsenin tasvip etmeyeceği, hiçbirimizin de hoşlanmayacağı bir durum tabii ki belki sunuculuk konusunda biraz kendini geliştirmesi gerekiyor. Ama oyunculukta çok başarılı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum."

ECE ERKEN: SUNUCU NASIL GÜZEL HİSSEDİYORSA ÖYLE EKRANA ÇIKMALI

Sunucu Ece Erken ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Sayın bakanımızın açıklamalarından olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Çünkü Türkiye o kadar güzel demokratik, o kadar güzel yönetiliyor ki, sanmıyorum artık kıyafetlere karışılacağını. Ben de mesela şu an bakanımıza göre dekolte bir kıyafetle çıkabilirim. Yıllardır biz ekrana böyle çıkıyoruz. Çünkü bizim işimiz güzel görünmek. Halk izlerken hem kulağına, hem de gözüne hitap etmek. Gözde hanım gayet de güzel bir kıyafet giymişti çok da hoştu. Dekolte dekoltedir. Nasıl kendini güzel hissediyorsa öyle ekrana çıkabilmeli. Biz İran vesaire değiliz. Sunuculuğuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben birçok kanalda görev aldım. Bugüne kadar hiçbir kıyafetime müdahale edilmedi."

"HİÇBİR ZAMAN BİR SUNUCU KENDİSİ GİYİNMEZ"

Şarkıcı Banu Zorlu, "Sanmıyorum bir dekolteden dolayı insan işinden atılır mı?" derken, işkadını Sema Çelebi de şunları söyledi: "Görevden alınmasını hiç doğru bulmuyorum. Ayrıca Gözde'nin üstünde hiçbir açıklık yoktu. 'Biz onların şeyine karışıyor muyuz?' diye hem söylüyorlar. 'Biz, onlar' diye bir ayrılığım yok. Kızın görevden alınmasını abesle iştigal buluyorum, kusura bakmasınlar. Ben bugüne kadar öyle birşeyle karşılaşmadım. Karşılaşırsam beni o firma giydiriyor. O benim sorunum değil, o firmanın üzerinedir. O kızın işten çıkarılacağı yerde ben Caner Erdem'i de aynı şeyi görsem, söylerim. Hiçbir zaman bir sunucu kendisi giyinmez. Bu onun işten atılmasına sebep değil. Olmaz yani nerede yaşıyoruz. 21'inci yüzyılda İstanbul'da yaşıyoruz. Bütün Dünya'nın en büyük metropolü İstanbul."

ÇELİK, "KİŞİ ADI ASLA VERMEDİM" DEMİŞTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, katıldığı bir TV programında, "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez" şeklinde sözler sarfetmişti. Çelik'in bu sözleriyle ATV'deki Veliaht programının sunucu Gözde Kansu'yu kastetiği öne sürülmüş, Kansu'nun işine yapımcı şirket tarafından son verilmişti.

Çelik ise, Twitter hesabında,"Mülakatta dekolte giyinmiş bir sunucuyu uçlara örnek olarak verdim. Bu konuşmamda bir TV, bir program veya bir kişi adı asla vermedim. Sonrasında isimlendirmeler, yakıştırmalar medya tarafından yapıldı. Bir kez daha söylüyorum. Duyarlılığımız toplumun genel duyarlılığıdır. Bir birey, bir TV izleyicisi veya bir politikacı olarak bir konuda görüşümü dile getirmek de benim en tabii hakkım ve ifade özgürlüğümdür. TV programındaki sözlerimden yola çıkarak "hayat tarzına müdahale ediliyor" gibi bir istismar konusu çıkarmak kötü niyetli bir çabadır" demişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title