Haberler

Kadın Meclisi Salihlili Bayanları Ağırladı

Güncelleme:

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi kapsamında, Salihlili bayanlar Manisa'da ağırlandı.

KENT Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi kapsamında, Salihlili bayanlar Manisa'da ağırlandı. Bayanlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, amaçlarının imkanı olmadığı için Manisa'yı görmemiş olan bayanlara ulaşmak olduğunu belirterek, "İlçelerimizde yaşayan her 10 bayandan 6'sının Manisa'ya hiç gelmediğini ve kentimizdeki değişimi hiç görme fırsatı bulamadığını tespit ettik. Şu zamana kadar proje büyük ilgi gördü, umarım sizler de geçtiğimiz haftalarda geziye katılan bayanlarımız kadar kentimizden mutlu ayrılırsınız." dedi.

Manisa Belediyesi'nin destek verdiği ve Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yürütülen Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'nin bu haftaki konuğu Salihlili bayanlar oldu. Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 3 otobüsle sabah saatlerinde kente gelen bayanlar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu eşliğinde Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu, Güzelyurt Çocuk Kulübü ile Atatürk Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı üç önemli proje hakkında yetkililerden bilgi alan Salihlili bayanlar, projeleri büyük dikkatle incelediler.

Proje Devam Edecek

Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'nin sabah gezilerinin tamamlanmasının sonrasında, bayanlar Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bayanlara katılarak, kendileriyle sohbet etme imkanı buldu. Yemek sonrasında misafir bayanlara hitaben konuşan Başkan Ergün, temennilerinin kendilerinin Manisa'dan güzel anılarla ayrılması olduğunu dile getirerek şöyle konuştu, "Yaklaşık iki aydır, Manisa Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ortak organizasyonuyla ilçelerimizde yaşayan bayanlarımızı Manisamız'da ağırlıyoruz. Sizler de Salihli'den geldiğiniz. Öncelikle ayaklarınıza sağlık, hoş geldiniz demek isterim.

Bizler yılbaşından beri 'Manisa Değişiyor' sloganıyla yaptığımız hizmetlerin görülmesi hem de tarihi-kültürel varlıklarımızın tanıtılması noktasında çalışıyoruz. Bu projenin çıkış noktasını da sizlerle paylaşmak isterim. Yaptırdığımız bazı anket çalışmalarında ilçelerimizde yaşayan bayanlarımızın yüzde 60'ının Manisa'ya hiç gelmediğini, Manisa'da yapılan çalışmaları hiç görmediğini tespit ettik. Bu demektir ki her 10 kişiden 6'sı yaşadığı ili hiç görmemiş. Bu veriler ışığında Kent Konseyi'nin başkan ve yönetim kuruluyla bu projenin geliştirilmesi kararını aldık.

Bu kapsamda misafir bayanlarımızın hizmetine tahsis ettiğimiz araçlarımızla bu projeyi devam ettirme niyetindeyiz." Projenin bir parçası olan Salihlili bayanları Manisa'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, "Geldiğiniz için şahsım, belediyemiz ve Kadın Meclisi adına çok teşekkür ediyorum. Umarım buradan mutlu anılarla, güzel duygularla ayrılacaksınız. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Her şey gönlünüzce olsun, güle güle gezin." diye konuştu. Salihlili bayanlar da Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kendileriyle tanışma fırsatı sundukları için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Bayanlardan Projeye Tam Not

Gezinin öğleden sonraki bölümünde bayanlar, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii, Ulu Camii, Mevlevihane, ve Niobe'yi ziyaret etti. Ulucami'de verilen çay molasında dinlenen bayanlar güzel bir şekilde ağırlanmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, gezinin kendileri için güzel bir fırsat olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevil Şekercioğlu Cengiz Ergün Çanakkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
title