Haberler

Kadıköy'de Kemal Sunal'a Mavi Boncuklu Anma

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA16 yıl önce hayatını kaybeden Usta Oyuncu Kemal Sunal, 72. yaş gününde "Mavi Boncuk" temalı bir etkinlikle Kadıköy'de anıldı.

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA

16 yıl önce hayatını kaybeden Usta Oyuncu Kemal Sunal, 72. yaş gününde "Mavi Boncuk" temalı bir etkinlikle Kadıköy'de anıldı. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından organize edilen ve Arzu Film'in de destek verdiği anma etkinliğine Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal ve kızı Ezo Sunal başta olmak üzere, Emel Sayın, İlyas Salman, Zihni Göktay, Perran Kutman, Ahmet Gülhan, Bahar Öztan ve birçok oyuncu katıldı.

KEMAL SUNAL'IN FİLMLERDE KULLANDIĞI KOSTÜMLER SERGİLENDİ

Etkinliğe birçok klasik otomobille birlikte Mavi Boncuk filminde kullanılan mavi otomobilin muadili ve filmde Emel Sayın'ın içerisine sarıldığı halı da getirildi. Kemal Sunal'ın geçmişte kullandığı otomobiller de şimdiki sahipleri aracılığıyla etkinliğe getirildi. Sunal'ın Ailesi ise Kemal Sunal'ın filmlerde kullandığı kostümleri etkinlikte sergiledi.

GÜL SUNAL: "BİZİ ÇOK MUTLU ETTİö

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, etkinlikle ilgili, "Doğum gününde anılması çok güzel. Güzel de bir etkinlik olmuş. Arabaları ve Mavi Boncuk'taki arabanın burada olması bizi çok mutlu etti. Doğum gününde olması bizim önem verdiğimiz bir konu. Teşekkür ederiz bu organizasyon için" dedi. Kızı Ezo Sunal ise, "Biliyoruz, görüyoruz ki artık unutulmayacak. Ben kızı olmaktan öte büyük hayranıyım. Hayranı olduğunuz birinin kızı olmakta ayrı özel" ifadesini kullandı.

İLYAS SALMAN: "KEMAL'İ DÜŞÜNDÜKÇE YALNIZLAŞTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Oyuncu İlyas Salman da "Duygularımı alabilecek kamera da yok, Kemalimiz de yok. Şimdi yaşasaydı oyunculuk çağının en olgun dönemini yaşayacaktı. Ama aramızda yok. Kemal Sunal yok derken, o yok olmadı. O filmleriyle yaşıyor aramızda. Şairin dediği gibi; 'hayata beraber başladığımız dostlarla da ayrıldı yollarımız. Giderek artıyor yalnızlığımız.' Kemal'i düşününce yalnızlaştığımı düşünüyorum. Kemal gururuyla yaşadı, gururuyla bir yaşam sürdü. Güle güle sevgili arkadaşım" diye konuştu.

PERRAN KUTMAN: "PARASIZ GÜNLERİMİN DOSTUYDUö

16 yaşından beri Kemal Sunal ile arkadaş olduklarını ifade eden Perran Kutman, "Çok yakındım. Çok güzel dostumdu, çok parasız günlerimin dostuydu. Gençlik zamanı heyecanlıydık. 16 yaşından itibaren arkadaşımdı. Parasızlık çektik, parasızlığın tadını çok güzel çıkarttık. Biz o kadar parasız kalırdık ki, Taksim'den Aksaray'a beni eve kadar yürüyerek bırakıyordu. Yollarda gelirken şarkılar türküler söylüyorduk" şeklinde konuştu.

EMEL SAYIN ÇOK DUYGULANDI

Mavi Boncuk filminde Kemal Sunal ile birlikte rol alan Emel Sayın ise filmde Sunal'ın kullandığı mavi arabayı görünce duygulandı. Emel Sayın, "Görünce çok heyecanlandım, tuhaf oldum, etkilendim. İstanbul Klasik Otomobil Derneği'ne teşekkür ediyorum. Sevgili Kemal Sunal için hazırlanmış bir gün. Düşünün 1974 yılına döndüm. Keşke sevgili arkadaşlarım aramızda olsaydı. Bu halının içine girmiştim ben. Ne kadar özledim onları ben anlatamam. İyi ki bu filmi yapmışız" ifadelerini kullandı. Etkinliğe katılan diğer oyuncular da Kemal Sunal ile ilgili anılarını anlattı. Etkinliğin sonunda Kemal Sunal'ın 72. yaş günü anısına pasta kesildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Sunal Gül Sunal İstanbul Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title