Haberler

Kaburgaları Kırıldığı İçin Hastaneye Giden Seda Akgül, Faturayı Görünce İsyan Etti

Ünlü sunucu Seda Akgül, 3 kaburgasını kırarak hastanelik oldu. Özel hastaneye acilden giren ve 2,500 TL ödeme çıkartılan sunucu, sosyal medyadan sitem etti.

Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Hande Ataizi ile Kanal D ekranlarında program yapacak olan ünlü sunucu Seda Akgül'ün 3 kaburgası kırıldı. Hastaneye acilden giriş yaparak tedavi olmak isteyen sunucu, 2,500 TL ödeme çıkartıldığını öğrenince sinirlerine hakim olamadı.

"ACİLDEN GİRİŞ YAPTIM, AYIPTIR BE"

Gittiği özel hastanenin yıllarca sunuculuğunu yaptığını söyleyen Seda Akgül, Instagram hesabının hikaye bölümünden şu sözlerle sitem etti: "Muhtemelen kaburgalarım kırık, acil girişi vereceğim para 2,500 TL. Yıllardır buranın sunuculuğunu yaptım, ayıptır be. Neredeydi acil kapısından girerek bedava olması."

"4 KADIN ZAMANI" İLE EKRANLARA GELECEK

Kanal D, iddialı kadrosuyla dikkat çeken yeni bir sohbet programını seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Derya Tuna, Eylül Öztürk, Seda Akgül ve Hande Ataizi'nın yer aldığı "4 Kadın Zamanı" için geri sayım başladı. 4 ünlü isim, yayında hayata dair her şeyi konuşacak, enine boyuna tartışacak. 13 Ağustos'ta ilk bölümüyle ekrana gelecek program, hafta içi her sabah 09.30'dan itibaren canlı yayınlanacak.

Kaburgaları Kırıldığı İçin Hastaneye Giden Seda Akgül, Faturayı Görünce İsyan Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Derya Tuna Seda Akgül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (202)

TESLA:

sizi birde asgari ücretle yaşamaya davet ediyoruz

53
1
yanıtYanıtla
Neo:

Kaburga kırığı acil olmayabilir, bu durumda tabii ki para ödersiniz, acilde para alınmayan durumlar beyin kanaması, kalp krizi gibi gerçek acil durumlar içindir, yoksa iki kaburga çatlağı için değil

35
14
yanıtYanıtla
corci:

neo seni tanıyorum you tubedan nasılsın

yanıt1
yanıt1
naber neo:

evet bende görmüştüm yotubede

yanıt0
yanıt0
ne önemi var:

SİZ BEDEVA İŞ YAPIYORMUSUNUZ DAKIKANIZ BILE PARA . . BEDAVA HİZMET BEKLIYORSUNUZ BIDE 2500 TL NEDIR SIZIN ICIN

40
1
yanıtYanıtla
DR ETHEM:

BEN ONLARI SEVGİLİMLE HARCAYACAKTIM

yanıt2
yanıt1
hesap var:

devlet hastanesine gidip ordan özel hastanenin aciline sevk edilerseniz özel hastane acildeki tedavi için ücret talep etmiyor. direk özelin aciline gidersen paşa paşa alır canım 2500 tl de senin bir gecelik eğlence parandır emin ol fakirler sizin kadar ağlamıyor.

36
4
yanıtYanıtla
qorjux:

istanbul da devlet hastanesinin acili numara veriyor. 2 saat sonra anca sıra geliyor. yok neymiş özele sevk ederseymişte falanmışta. tv lerde bas bas bağırıyorlardı özel hastaneleri halka açtık sağlık ücretsiz diye. ne balık hafızalısınız yahu.

yanıt1
yanıt2
Birisi:

Zaten o da bu sitemi sadece kendi adına yapmıyor. Ama bunu idrak edebilmek için kapasite lazım. . .

yanıt2
yanıt4
ACİLDEN GİRDİM:

Dolmuşla, otobüsle gideceğin yere UBER ile gidersen, faturaya da katlanacaksın Seda hanım..

26
14
yanıtYanıtla
Tüm 202 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title