Haberler

Kabataş'ta Ayağı Ezilen Kızın Tedavisi Sürüyor

Kabataş'ta belediye otobüsünün vapur iskelesine dalması ile meydana gelen kazada ayağı kopma derecesinde yaralanan Kübra Dere, 4,5 saat süren ameliyat sonrası gözaltına alındı.

Kabataş'ta belediye otobüsünün vapur iskelesine dalması ile meydana gelen kazada ayağı kopma derecesinde yaralanan Kübra Dere, 4,5 saat süren ameliyat sonrası gözaltına alındı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Kübra Dere'nin ağbeyi Fahri Dere habercilerin sorusu üzerine,

"Kardeşimin yanına sabah uğrayıp çorba ve su içirdim. Bilinci açık, morali yerinde şu anda. Orada ilgilenenler de durumunun iyiye gittiğini söylemişler. Doktorlarıyla görüşemedik. Detaylı bilgiyi onlar verecek. Sağlık durumu ilerleyen günlerde netleşecek" dedi.

Fahri Dere, kardeşinin ameliyatının 4,5 saat sürdüğünü söyleyerek, "Kendisiyle konuştum. Hafif ağrıları olduğunu söyledi. Moral vermek amacıyla bunların geçici bir süreç olduğunu, uzun bir süreç olsa da hepsi bitecek dedim. Kaza esnasında da bilinci açıktı. Arabanın altında sürüklendiğinde öleceğini sanmış. Buna da şükür diyoruz. Temennimiz şu anda ayağı. Ondan gelecek iyi haberlere odaklanmış durumdayız. Herkesten dua bekliyoruz" diye konuştu.

Belediyeden arayan olmamış

Fahri Dere, "Bayram tatilini ev taşıyarak geçirdik. Bu yüzden Cuma gününü Adalar'da geçirmek için yola çıktık. Olmadı. Nasip olmadı. Buraya geldik" dedi. Bir basın mensubunun 'Belediyeden arayan oldu mu sizi?' sorusuna Fahri Dere, "Olmadı. Medya mensupları burada. Eş dost akraba geliyor, duyanlar arıyor. O kadar" dedi.

Şoför adliyeye sevk edildi

Kaza sonrası ayakta tedavi edilip, gece Karaköy Polis Merkezi'nde getirilen otobüs şoförü Eyüp Er, geceyi burada geçirdi. Eyüp Er, polis merkezindeki işlemlerinin ardından saat 11.00'de Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Ellerine kelepçe takıldığı görülen şoför polis merkezi çıkışında habercilerin kazaya ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamidiye Kabataş Şişli Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title