Haberler

    John Wick: Chapter 3 - Parabellum İlk İzlenim - Webtekno Özel (Spoiler İçermez)

    Men edilen John Wick'in başına 14 milyon dolar ödül kondu ve tüm şehir onun peşinde. Artık şartlar eşit.

    John Wick hayranlarının sabırsızlıkla beklediği gün neredeyse geldi çattı. Serinin üçüncü filmi olan Parabellum, 17 Mayıs tarihinde beyaz perdede gösterime girecek. Peki, John Wick hayranlarını nasıl bir film bekliyor?

    Not: Yazımızda 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' filmine ait spoiler bulunmamaktadır.

    Bugün sabah saat 10.45'te basın gösterimi gerçekleştirilen ve serinin üçüncü filmi olan Parabellum; aksiyon, çok aksiyon ve bolca aksiyonla birlikte geldi. Başlangıçta bunu söylerken bir espri amacı güttüğümüzü ya da ortamı ısıtmaya çalıştığımızı düşünüyorsanız da yanıldığınızı bilmenizde fayda var. İki saati biraz aşan film, kelimenin tam anlamıyla aksiyonla başlayıp aksiyonla bitti.

    Film çıkmadığı için sebepleriyle gerekçelendiremesek de, Parabellum'un serinin en iyi filmi olduğunu söyleyebiliriz. İkinci filmden bildiğiniz üzere John Wick, Continental sınırları içerisinde Santino D'Antonio'yu öldürmesi sonucunda men edilmişti. Başına da devasa miktarda bir ödül konmuştu. Hal böyle olunca Baba Yaga'nın ölmesini isteyen kişilerin sayısı da büyük bir artış gösterdi. Bu da John Wick'in icabına bakması gereken daha fazla kişi olduğu anlamına geliyor.

    Son olarak filme gitmeyi düşünen okurlarımıza Parabellum'un bu zamana kadarki en sert John Wick filmi olduğunu söyleyebiliriz. 'Sert' derken neyi kast ediyoruz? Direkt tecrübelerimizi aktarmamız gerekirse Parabellum, sinema salonunda kan görmeyi pek sevmeyen birinin yanınıza oturmasını isteyeceğiniz son film olabilir. Maalesef tecrübeyle sabitledik, hoş olmadı.

    Yazının bu kısmına gelip filme gitmemeyi düşünüyorsanız sizin için de bir tavsiyemiz bulunuyor: Hâlâ vaktiniz varken ilk iki filmi (tekrar) izleyin ve fikrinizi acilen değiştirin. Aksi takdirde çok şey kaçıracaksınız.

    Film gösterime girdikten sonra detaylı ve spoiler'lı inceleme yazısını kaçırmamak için bizi takipte kalın.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    John Wick Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title