Haberler

Jandarmadan, Öğrencilere Bağımlılık Semineri

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ile işbirliği yapılarak Sandal Cumhuriyet İlköğretim Kurumları 5-6-7 ve 8.sınıf öğrencilerine Okul Konferans Salonu'nda uyuşturucu ve sigara bağımlılığının zararları ve bunlardan korunma yolları ile ilgili eğitim...

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı ile işbirliği yapılarak Sandal Cumhuriyet İlköğretim Kurumları 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine Okul Konferans Salonu'nda uyuşturucu ve sigara bağımlılığının zararları ve bunlardan korunma yolları ile ilgili eğitim verildi.

Eğitimi veren Jandarma Astsubay Başçavuş Ahmet Ali Karakoç ve Astsubay Çavuş Hakan Salgın, öğrencilere uyuşturucuya nasıl başlandığını, bunların zararları, korunmak için nelere dikkat edilmesi gerektiğini sinevizyon gösteri eşliğinde anlattı. Eğitime katılan öğrenciler, kendilerini bilgilendiren jandarma görevlilerine teşekkür etti.

Okul Müdürü Süleyman Sarı da, "İlçe Jandarma Komutanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, öğrencilerimiz için yararlı olacağını düşündüğümüz bu semineri düzenledik. Öğrencilerimiz de anlatılanları can kulağı ile dinledi" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title